2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم چقدر سخته خودتو اذیت نکن 🥲

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

خیلی سخته من شوهرم اکثر کارای خونه رو میکنهاما پول نمیده بهم خرج ام نمیکنهمریض باشم کمک ام نمیکنهاصل ...

شما که میگی اکثر کارای خونه رو انجام میده ...

دیگه تو مریضی میخوای چه کار بیشتری انجام بده ؟؟

منم هیچ وقت تکیه گاهم نبوده .همیشه روبه روم بود و کنارم نبود....الان یه سال احساس. میکنم بهتر از قبل ...

چقد حرف دلمو زدی

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
ظاهرش همینطور بمونه کار زیبایی و هیچی اینا انجام نده

دختر جان مردها به اندازه کافی پرو و از خود مچکرم هستن مشا وقتی قبولش کنی مطمئن باش به خودش میگ ببین چه تیکه محشری بودم و ایشون منو قبول کرده ...اگ نظر منه با تجربه رو میخوای باید بگم اصلااااا با کسی ک به دلت نیس نرو زیر یه سقف ...خودتو دوست داشت باشه به خودت این حق رو بده ک طرفتو دوست داشته باشی ‌این حس خوب رو بهت بده ....من متاسفانه چاره و گزینه ای نداشتم از نظر خانوادم مونده بودم ترشیده بودم مجبور شدم بپذیرم تاااا مدتها نگا کردن به عکسشم برام چندش آور بود ...انقد بدم میومد ازش...ولی کم کم رفته رفته لباس ها و رفتارشو با سلیقه خودم تطبیق دادم حالا چی شده ایشون واسه من شاخ شده و با تمام کارهاش بهم میگ چقدد از من متنفره ...درست میگن خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند...این تجربه من بود حواستو جم کن

خسته ام خیلی خسته امشب به این فکر می کردم خودم رو از ارتفاع بندازم پایین

چچندسالته 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شما که میگی اکثر کارای خونه رو انجام میده ...دیگه تو مریضی میخوای چه کار بیشتری انجام بده ؟؟

من میگرن دارم رسما نمیتونم بلند بشم کارای شخصیم رو کنم

ولی حتی برای یه سر درد که میدونه چجوری گرفتارم کرده نمیاره یه لیوان اب با یه قرص بده بهم 

فردا زبونم لال پیر بشم بیمار بشم این کمک ام میکنه؟

نه چون تکیه گاه نیس

کار خونه رو میکنه چون وظیفشه و عادت کرده