2777
2789
عنوان

بارداری

67 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من سیکل پریودیم ۳۱ روزه اس و امروز روز ۱۶ پریودیم هستش و از سیزدهم پریودیم نزدیکی داشتم و پونزدهم و شانزدهم و اینکه امروز از کیت تخمک هم استفاده کردم دو خط بود،من باید هر شب انجام بدم نزدیکی رو یا یک شب در میان

یک شب درمیان 

اگر هرشب انجام بدی اسپرم ضعیف میشه احتمال بارداری کم میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تخمکم ازاد بشه اسپرمی در من وجود داره که تبدیل بشه به بچه

بله اسپرم بین 3 تا 5 روز تو بدن زنده میمونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها من خیلی دوست دارم بچه ام بور و چشم رنگی باشه و تو ژنتیکمون هم هست بابام و بابابزرگم ولی بچه های خواهرم به جز یکیشون که فوت شد بقیه بور نبودن چی بخورم بشه

به تغذیه ربطی ندارهکاملا ژنتیکی هست

اخه عمه ی خودم بچه ی اولش کپی باباش انگار باباش رو دختر کردی شده ولی سه تا بچه ی دیگه اش بور و چشم رنگی شدن مگه میشه هر سه تای دیگه اینجوری شن

اخه عمه ی خودم بچه ی اولش کپی باباش انگار باباش رو دختر کردی شده ولی سه تا بچه ی دیگه اش بور و چشم ر ...

وراثت همینه دگ، احتماله 

بهرحال تغذیه هیچ تاثیری نداره

به ژن خودت و همسرت بستگی داره

وراثت همینه دگ، احتماله بهرحال تغذیه هیچ تاثیری ندارهبه ژن خودت و همسرت بستگی داره

عمه ام نه‌چشم رنگی نه شوهرش من شنیدم خوردن زیتون و انگور و موز تاثیر داره

عمه ام نه‌چشم رنگی نه شوهرش من شنیدم خوردن زیتون و انگور و موز تاثیر داره

عزیزم دوست داری بخوری بخور ولی از لحاظ علمی تاثیری نداره

خودشون چشم رنگی نبودن ولی توی خاندانشون بوده

چشم رنگی اگه اشتباه نکنم صفت مغلوبه، یعنی ممکنه پدر مادر چشم رنگی نباشن ولی بچه بشه

تا چند نسل قبل و باید ببینی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز