2777
2789
عنوان

بچه هاتون شبا چ ساعتی میخوابن

680 بازدید | 62 پست

پسر من ۴سالو ۷ماهشه

خودمو بکشم ۱۱:۳۰ میخوابه

همسرم از سرکار میاد شام بخوریم یکمم تیوی ببینیم دیگ ۱۱زود زودمونه ک میریم تو تخت. ساعت ۱۱آب میخوره هی میگ شبخیر بوس میکنه دوباره آب میخوره دیگ ۱۱:۳۰خوابش میبره

ظهرها دو ساعت میخوابه حتی اگ نخوابه هم شب زود نمیخوابه 

نمیتونم ۱۰خاموشی بزنم همسرم ۸میاد تا شام بخوریم میشه۱۰ یکمم میخواد تیوی ببینه میوه بخوریم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من 4 سال و 9 ماهشه بین 11 تا 12 میخوابه معمولا ولی امشب هنوز نخوابیده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
۱۱ تا ۱۱و ۵

یچتون چند سالشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پسرم نشسته فوتبال میبینه.انگار من فردا امتحان علوم دارم😑😑

😅😅چند سالشه

پسر من 4 سال و 9 ماهشه بین 11 تا 12 میخوابه معمولا ولی امشب هنوز نخوابیده

خیلی دیره 

پسر من ۵شنبه ها فرداش باباش خونس تا ۱۲ بیداره گاهی هم ۱۲:۳۰

من خ از این وضعیت خوابش ناراضیم 

در طول هفته هرکار کنم نهایت ۱۱:۱۵میخوابه

دوسال و چهارماهشه

معمولا ۱۱، الان که هوا گرمتر شده بیشتر پارک و خانه بازی میبرمش زودتر خسته میشه گاهی ۱۰.۵ میخوابه

منم همسرم۷.۵ اینا میاد، معمولا تا ۸.۵ شام میخوریم. دخترم تو اتاق خودش میخوابه و خیلی کاری به روشنایی و تلوزیون نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "