2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا حتما باید بیان ملتو به فحش بگیرن تا تعلیق شن میگم چرا چند شبه دارم فحش میخورم الکی 😐😂🤦‍♀️

باید یه جوری پول دربیارن یا نه

وقتی کاربری داشته باشی پیام میذاری تاپیک میزنی باعث میشی سایت بروز و پر کاربر باشه

هربار تعلیقی باعث میشه یک کاربر حذف شه و تعداد کم شه

پس درامد هم کم میشه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

تعلیقی دایم نداریم 

@niniyar‍ 

منم تعلیقی دایم میخوام لطفا استاتر هم میخواد تعلیق کنین 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

باید یه جوری پول دربیارن یا نهوقتی کاربری داشته باشی پیام میذاری تاپیک میزنی باعث میشی سایت بروز و پ ...

اره خب هر کسی تو هر جایی به فکر منافع خودشه 😊👍

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

اره خب هر کسی تو هر جایی به فکر منافع خودشه 😊👍

دقیقا متاسفانه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید