زیباترینبانو۲ مدیر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 عنوان بنظرتون وزن نی نیم خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 63 پست سلام ۲۸ هفته و ۵ روز ۱ کیلو و ۳۵۰ اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌ 1404/03/10 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11627 مال من ی هو از ۲۶ هفته ب بعد بزرگ شد توام خوش بحالت چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 ن دستم خورده..منم ۲۸هفتم بابا دکتر ننوشته سونو برات؟ اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 توام خوش بحالت من دیگه چرا😂 اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 ۲۰این ماه وقتمه باید برم پیشش بعضی دکترا واسه ۳۰ ۳۱ هفتگی مینویسن نگران نباش ایشااله همه چی خوبه اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11627 من دیگه چرا😂 شکمت کوچیکه دیگه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6828 بعضی دکترا واسه ۳۰ ۳۱ هفتگی مینویسن نگران نباش ایشااله همه چی خوبه انشاالله عزیزمخدا جوجتو برات حفظ کنه💞
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 شکمت کوچیکه دیگه ن بابا الان خیلی بزرگ شده اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 انشاالله عزیزمخدا جوجتو برات حفظ کنه💞 همچنین فداتشم 😘 اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11627 ن بابا الان خیلی بزرگ شده من ۲۸هفته بشم احتمالا میترکم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7599 بنظرم خوبهاگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیرهمن ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده وای خودوووو😭💕گردالی شدی لابد. قیافه همسرم از دو حالت خارج نیست: 🤨 ، 😁. بگید که شمام همینیددد🧜♀️
زیباترینبانو۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5499 من امروز ۲۶ هفته شدم گف ۸۶۰ کمه ؟؟ فکرنکنم چون سرعت وزن گیری بچه از ۲۸ ب بعد خیلی زیاد میشه یعنی تو ی هفته ۵۰۰ گرم اضافه میکنه اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
بهاراومدهه عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 6118 بنظرم خوبهاگه طبیعی هستی نذار زیاد وزن بگیرهمن ۲۰ هفته ام شکمم خیلی بزرگ شده اعصابم خورده منم ۲۴هفته م شکمم خیلی بزرگه ...حالا نمیدونم خوبه یا بد البته من فیبروم ۷سانتی م دارم اونم خودش فککنم تاثیر ذاره
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11627 وای خودوووو😭💕گردالی شدی لابد. بزرگه انگار ۷ماهمه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜