2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما به هر کدوم از بچه ها که بیشتر نیاز داشته باشه یا بیشتر زحمت کشیده باشه میدیم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

طبق اسلام برخورد میکنیم.

در نتیجه ارثیه خانم مال خودشه و هرکاری میخواد باهاش می‌کنه.اما ارثیه آقا مال زن و‌بجش میشه معمولا چون مرد قراره تامین کننده زندگی باشه و خرج بیشتر برگردن آقا هست.

طبق اسلام برخورد میکنیم.در نتیجه ارثیه خانم مال خودشه و هرکاری میخواد باهاش می‌کنه.اما ارثیه آقا مال ...

حالا اگر دخترتون بیشتر نیاز داشت چی؟؟‌ اگر شوهرش وضع مالیش خوب نبود یعنی دختر شما هیچ نقشی تو مدیریت مالی حانواده نداره🤔

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

حالا اگر دخترتون بیشتر نیاز داشت چی؟؟‌ اگر شوهرش وضع مالیش خوب نبود یعنی دختر شما هیچ نقشی تو مدیریت ...

من خودم استاد دانشگاهی و خواهرم پزشکان.در نتیجه نقش در اقتصاد داریم مسلما در خانه.

بحث سوال بود اسلام‌تا۱/۳ارث رو آزاد گذاشته که میشه به قول شما به فرزندی داد که کمتر داره اما بقیه ارث طبق حکم اسلام تقسیم میشه مسلما.

طبق اسلام برخورد میکنیم.در نتیجه ارثیه خانم مال خودشه و هرکاری میخواد باهاش می‌کنه.اما ارثیه آقا مال ...

اگهخانوم شوهر نداشت چی 

یا شوهرش ولش کرد رفت چی؟

مهریه ها رو هم که ماشالا الان حتی اگه هزار تا هم باشه قانون تصویب شده تا سقف ۱۴ تا بیشتر نمیدن که اونم قسطیه .

اگه اجازه ی استقلال و کسب درامد رو هم که از یه طرف تو مجردی پدر مادرش از یه طرف تو متاهلی شوهرش ممکنه ازش گرفته باشه .

اسلام عجیب زیباست !

ما به هر کدوم از بچه ها که بیشتر نیاز داشته باشه یا بیشتر زحمت کشیده باشه میدیم

این خوبه .

یا مساوی بدن خوبه .

یه به فقرا کمک کنن .

البته نه فقیری که مقصر فقرش خودشه ها . مثلا کسی که معتاده یا کار نمیکنه  مقصر فقرش خودشه ، ولی کسی که هم حسابی درس خونده هم کار کرده ولی به خاطر تورم داغون ، سادگی و درستکار بودن ، بدشانسی و ... فقیر مونده  رو ادم باید کمک کنه ، چه طور به فقرا کمک میکنن ، چرا به فقرای غریبه کمک کنیم وقتی میتونیم به فقرای اشنا کمک کنیم  .

مساویپدربزرگ من بیست سال پیش فوت کرد وصیت کرده بود یکسان تقسیم بشه دیگه نسل جدید خیلی باید پرروو باش ...

دقیقا .

ولی خب اگه پدر مادر تقسیم نکنن قبل از مرگشون .طبق قانونه ایران و اسلام پسر حق داره دو برابر برداره و دخترم نمیتونه قانونی برابر بخواد .

مگر اینکه یه داداشی هوا خواهرشو داشته باشه که تازه اونم میگن لطف کرده و از حقش گذشته به خواهر برابر داده