2777
2789
عنوان

امروز رفتم استخر چندشم میشه🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 74 پست

اصلاً تا حالا استخر نرفتم...آخه معلوم نیست چی تو آبه...هر کی یه جوری با یه سطح از بهداشت میاد...مخصوصاً زنا که بدنشون نسبت به مردا حساس تره خیلی ریسکه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

با استخر منتقل میشه؟پس دکترا چی میگن فقط از راه تماس پوستی منتقل میشه

۹۵ درصد با تماس پوستی 

۵ درصد راه های دیگه که احتمالش کمه 

ولی بازم هست

مثلا لبه استخر ی نفر بشینه بعد تو بالافاصله بری بشینی احتمال بیماری هست ولی کمه 

ولی با تماس پوستی صد در صدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دیسک و‌درد و‌چیکار کنم 😭

فامیلاتون باغ یا خونه ویلایی ندارن که یه استخر یاحوض بزرگی داشته باشه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

بارها کوبیدیم تا سرعین رفتیم آبگرم ،خصوصیش هم دلم نیومد برم اونم بخاطر خاصیتش.چه برسه به استخر

آب تنی فقط دریا،اونم نه قسمت بانوان😖

با لباس در محیط باااااز😆

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
عزیزم آب نمیتونه hpv رو انتقال بدهمنم خیلی رو این موضوع حساسم و وسواس دارمو برای همین هرجایی نمیشینم ...

بله عزیزم از اب منتقل نمیشع

اگه حوله اینا بگذارید اصلا منتقل نمیشه

منظورم مثلا نشستن بدون حوله ایناست 

که اونم احتمالش کمه ولی بازم هست

منم تازگیا چندشم می شه، ادرار و ذرات مدفوع و بزاق و ترشحات زنانه و ترشحات بینی و موی بدن و....زگیل ک ...

واااای 🤮🤮

حالا دیسکمو چیکار کنم ؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

منم تازگیا چندشم می شه، ادرار و ذرات مدفوع و بزاق و ترشحات زنانه و ترشحات بینی و موی بدن و....زگیل ک ...

نگو تروخدا

حالم بد شد

واقعا بعضیا کثافت ازشون میباره

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

واااای 🤮🤮حالا دیسکمو چیکار کنم ؟

وان با ارتفاع یک، یک و نیم نمیتونی بگیری؟

بذاری تو حموم

راه رفتن هم قدم های کوچیک حالت رفت و برگشت 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بله عزیزم از اب منتقل نمیشعاگه حوله اینا بگذارید اصلا منتقل نمیشهمنظورم مثلا نشستن بدون حوله ایناست ...

دقیقا منظورم همین بود 

اگه با اب میرفت که در استخر ها و پارکای ابی رو تخته میکردن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من کلا از این که برم تو یه جایی که آب هست خوشم نمیاد و دورم اب باشه خوشم نمیاد....مثلا از وان هم خود ...

آب خییلی خوبه منم خوشم نمی اومد ولی امروز اینقد حال داد ،ولی دلم نمیکشه حالم بد میشه 

کاش تو خونمون داشتیم🥲

واسم دعا کنید لطفا🙏