موس مدیر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4141 عنوان امروز رفتم استخر چندشم میشه🤢🤢 | مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 74 پست دکتر واسه بیرون زدگی دیسک جزئی که بیشتر استرس دارم گفته باید بری تو استخر راه بری ،برای اولین بار رفتم اولا بوی کلر پر شده تو ریه هام دارم خفه میشم بعدش هم چندشم شد به نظرم تمیز نیس چیکار کنم حالا،به نظرتون وسواس دارم شما میتونید برید واسم دعا کنید لطفا🙏 1404/03/10 | 19:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 23050 اصلاً تا حالا استخر نرفتم...آخه معلوم نیست چی تو آبه...هر کی یه جوری با یه سطح از بهداشت میاد...مخصوصاً زنا که بدنشون نسبت به مردا حساس تره خیلی ریسکه. مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا
imahroo22 عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 1800 با استخر منتقل میشه؟پس دکترا چی میگن فقط از راه تماس پوستی منتقل میشه ۹۵ درصد با تماس پوستی ۵ درصد راه های دیگه که احتمالش کمه ولی بازم هستمثلا لبه استخر ی نفر بشینه بعد تو بالافاصله بری بشینی احتمال بیماری هست ولی کمه ولی با تماس پوستی صد در صدا
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15466 پس دیسک ودرد وچیکار کنم 😭 فامیلاتون باغ یا خونه ویلایی ندارن که یه استخر یاحوض بزرگی داشته باشه تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
sami225500 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 10632 بارها کوبیدیم تا سرعین رفتیم آبگرم ،خصوصیش هم دلم نیومد برم اونم بخاطر خاصیتش.چه برسه به استخرآب تنی فقط دریا،اونم نه قسمت بانوان😖با لباس در محیط باااااز😆 نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
imahroo22 عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 1800 عزیزم آب نمیتونه hpv رو انتقال بدهمنم خیلی رو این موضوع حساسم و وسواس دارمو برای همین هرجایی نمیشینم ... بله عزیزم از اب منتقل نمیشعاگه حوله اینا بگذارید اصلا منتقل نمیشهمنظورم مثلا نشستن بدون حوله ایناست که اونم احتمالش کمه ولی بازم هست
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4141 منم تازگیا چندشم می شه، ادرار و ذرات مدفوع و بزاق و ترشحات زنانه و ترشحات بینی و موی بدن و....زگیل ک ... واااای 🤮🤮حالا دیسکمو چیکار کنم ؟ واسم دعا کنید لطفا🙏
مدیراستارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 14308 منی که حتی باشگاه هم نمیتونم برم بو میده و بنظرم کثیف میاد سرنوشت بد نوشت ...
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4065 منم تازگیا چندشم می شه، ادرار و ذرات مدفوع و بزاق و ترشحات زنانه و ترشحات بینی و موی بدن و....زگیل ک ... نگو تروخداحالم بد شدواقعا بعضیا کثافت ازشون میباره 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4141 من نمیرم فقط استخر خصوصی میرم اه عمومی رو کی میره آخه خصوصی چجوریه؟شهریه اش چنده؟ واسم دعا کنید لطفا🙏
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48757 پول بیشتر بده برو جای خصوصی روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10686 فکر میکردم فقط خودم بدم میاد از استخر اطرافم هرکی میره میگه نه خوبه تمیزه و.. خداروشکر تنها نیستم
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4065 واااای 🤮🤮حالا دیسکمو چیکار کنم ؟ وان با ارتفاع یک، یک و نیم نمیتونی بگیری؟بذاری تو حمومراه رفتن هم قدم های کوچیک حالت رفت و برگشت 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3622 بله عزیزم از اب منتقل نمیشعاگه حوله اینا بگذارید اصلا منتقل نمیشهمنظورم مثلا نشستن بدون حوله ایناست ... دقیقا منظورم همین بود اگه با اب میرفت که در استخر ها و پارکای ابی رو تخته میکردن تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4141 من کلا از این که برم تو یه جایی که آب هست خوشم نمیاد و دورم اب باشه خوشم نمیاد....مثلا از وان هم خود ... آب خییلی خوبه منم خوشم نمی اومد ولی امروز اینقد حال داد ،ولی دلم نمیکشه حالم بد میشه کاش تو خونمون داشتیم🥲 واسم دعا کنید لطفا🙏
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6542 من تا حالا نرفتمخواهرم پارسال رفت همش گوش درد داشت امسال مامانم میگه نره دیگه 👊