بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ابروی خودش و خاندانش میره. البته اگه آبروی داشته باشن هنوز
خودش که راضیه میگه بذار دیگه
و بعد شما اگه فکر ابروی کسی بودی اینکارارو نمیکردی الان فکرنکن خیلی ادم ابرو حفظ کن و درستی هستی گناه شما کمتر از گناه ایشون نیست حتی اگه خطایی هم کرده باشه بیای جار بزنی خودت برو توبه کن اول
ابروی خودش و خاندانش میره. البته اگه آبروی داشته باشن هنوز
ببین بی شرف وجود داری الان
بیا تماس تصویری
@elahe20000000000
اگ تخم باباتی بیا منتظرم
اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم
خودش که راضیه میگه بذار دیگه و بعد شما اگه فکر ابروی کسی بودی اینکارارو نمیکردی الان فکرنکن خیلی ادم ...
ایدی تلگراممو گذاشتم بیاد الان تماس تصویری
تخم باباشه بیاد
شناسناممو میگیریم کنار صورتم
اسی میشه خودت بیای اصن ؟
بیا تماس تصویری
شناسنامم کنارمه تو عسلی کنار تخت
اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم
خودش که راضیه میگه بذار دیگه و بعد شما اگه فکر ابروی کسی بودی اینکارارو نمیکردی الان فکرنکن خیلی ادم ...
هرکس مدرکی داره بزاره ک ثابت کنه من خودم نیستم
بی شرف دوعالمم اگر کل موجودی کارتمو نریزم تو حسابش
نی نی یار بیا ثابت کن
هر کدوم از اعضای نی نی سایت دوس داره بیاد الان با من تماس تصویری بیا ببینیم اخرش کی قراره ضایع بشه من یا افسانه