2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 79 پست
تخم بابات نیستی اگر شمارتو الان برام نزاری یا ایدیتو ک تماس تصویری حرف بزنیم عکس شناسناممو بگیرم کنا ...

میدونی چندتا درخواست دوستی دارم بابت اینکه فقط تورو بشناسنت؟ شاخ در میارن. اینقدر آدم سطح پایین و فریبکار ندیدم 

میمیرم برات E

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم بابات نیستی اگر شمارتو الان برام نزاری یا ایدیتو ک تماس تصویری حرف بزنیم عکس شناسناممو بگیرم کنا ...

وای نه شمارتو حذف کن حالا فردا شمارتو برداشته میگه من میشناسمش اینم شمارشه بقیمباور میکنن پاکش کن 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

میدونی چندتا درخواست دوستی دارم بابت اینکه فقط تورو بشناسنت؟ شاخ در میارن. اینقدر آدم سطح پایین و فر ...

طبل تو خالی...

چیزی داری اینجا بفرست نداری درتو بذار دوست عزیز

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ابروی خودش و خاندانش میره. البته اگه آبروی داشته باشن هنوز

خودش که راضیه میگه بذار دیگه 

و بعد شما اگه فکر ابروی کسی بودی اینکارارو نمیکردی الان فکرنکن خیلی ادم ابرو حفظ کن و درستی هستی گناه شما کمتر از گناه ایشون نیست حتی اگه خطایی هم کرده باشه بیای جار بزنی خودت برو توبه کن اول 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ابروی خودش و خاندانش میره. البته اگه آبروی داشته باشن هنوز

ببین بی شرف وجود داری الان 

بیا تماس تصویری

@elahe20000000000

اگ تخم باباتی بیا منتظرم

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

خودش که راضیه میگه بذار دیگه و بعد شما اگه فکر ابروی کسی بودی اینکارارو نمیکردی الان فکرنکن خیلی ادم ...

ایدی تلگراممو گذاشتم بیاد الان تماس تصویری

تخم باباشه بیاد

شناسناممو میگیریم کنار صورتم 

اسی میشه خودت بیای اصن ؟

بیا تماس تصویری

شناسنامم کنارمه تو عسلی کنار تخت

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

ایدی تلگراممو گذاشتم بیاد الان تماس تصویریتخم باباشه بیادشناسناممو میگیریم کنار صورتم اسی میشه خودت ...

بابا من قبولت دارم اصلا ادبیات تو مگه به ادم ۶۰ساله میخوره؟ ولش کن بذار هی حرف بزنه 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

خودش که راضیه میگه بذار دیگه و بعد شما اگه فکر ابروی کسی بودی اینکارارو نمیکردی الان فکرنکن خیلی ادم ...

هرکس مدرکی داره بزاره ک ثابت کنه من خودم نیستم 

بی شرف دوعالمم اگر کل موجودی کارتمو نریزم تو حسابش 

نی نی یار بیا ثابت کن

هر کدوم از اعضای نی نی سایت دوس داره بیاد الان با من تماس تصویری بیا ببینیم اخرش کی قراره ضایع بشه من یا افسانه