2777
2789
عنوان

پشیمون نبودن از رفتن به فرهنگیان

527 بازدید | 24 پست

من اوایل حقیقتش زیاد راضی نبود که بیام اما وقتی وارد دانشگاه شدم واقعا کلی برنامه های فرهنگی داشتن و کلی برنامه های مختلف میگذارند و من خیلی دوست دارم .

اونجایی گفتم خداروشکر که اومدم : 

که رفته بودیم مسیر معلمی بعد با دوستامون توی ی اتاق بودیم ، شب می‌خواستیم بخوابیم ( من چند شبی بود با حدیث کسا صدای استاد فرهمند یا علی فانی خواب میرفتم و آرامش میگرفتم ) یکی از بچه ها صدای زیارت عاشورا استاد فرهمند رو گذاشته بود ( صدای خیلییی آروم البته ) یهو یکی از بچه ها گفت کی گذاشته ؟ لطفا صداشو بلند تر کنه 

بعد صداشو بلند کرد و با اون صدا خواب رفتیم 

شاید بگید اتفاق خاصی نبوده و ... ولی من اون شب خیلییییییی از خدا ممنونم بودم که منو تو این مسیر گذاشت .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پس معلمای مدرسه اینقدر بی دین و عقده این من حس میکردم سر گزینشو کلاه میذارن جذب میشن

میدونی واقعا هم اینجا آدمای عقده ای داره ، تازه به غیر از فرهنگیان  ماده ۲۸ آیا هم معلم میشن  . 

اما آدم با کسایی دوست میشه که مثل خودش باشند من سعی میکنم از آدمای اونجوری فاصله بگیرم . 

بله سر گزینش هم کلاه گذاشته میشه ، گزینش عمومی هم کار به اخلاق معلم زیاد نداره بیشتر سیاست و احکام کار داره‌

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم موفق باشیمهم علاقس ،مبارکت باشه

ممنون از لطفتون ، ان شا الله موفق باشید🌷

میدونی واقعا هم اینجا آدمای عقده ای داره ، تازه به غیر از فرهنگیان ماده ۲۸ آیا هم معلم میشن . اما ...

موفق باشی عزیزم راستش زمان ما باز بهتر بود شرایطشون شایدم من خوش شانس بودم الان رسما نه ادب دارن نه اموزش ... امیدوارم شما جز بهترینا باشی و تاثیر گذار ...معلم خیییلی تو ذهن بچه ها ثبت میشه حتی چیزایی که بنظر خودش مهم نیست خیلی مهمه که طرف روانشناسی و کلا همه چی تموم باشه 

موفق باشی عزیزم راستش زمان ما باز بهتر بود شرایطشون شایدم من خوش شانس بودم الان رسما نه ادب دارن نه ...

درست میگید ، ان شا الله همیشه خوشبخت و خوش شانس باشید 🌷

الان کلا مدرسه هم با زمان قدیم فرق کرده و دیگه احترام و ادب گم شده بین دانش اموزا چه برسه به معلما و اساتید 

ممنون گلم همچنین شما

🌷

اسی مصاحبه سخت بود؟

برای من سال اول ؛ 

تخصصی انگار بهشت بود انقدر بهم خوش گذشت و به گروه ما میگفتن بار اولتون هست ؟ ( چون موضوعی که داده بودن درباره بچه ها بود ، ماهم عاشق بچه ها و  گروهمون عالی عملکرد واقعا تازه منو ابجیم تو ی گروه بودیم )

اما عمومی اذیت شدم  ( حتی نزدیک بود گریه کنم سر مصاحبه ) 

به خاطر نحوه ای که باهام صحبت میکردند ( انگار مجرم گرفته بود والا ) 

سالی که قبول شدم ؛ 

تخصصی واقعا گروه خیلی بدی افتاده بودم و از ابجیم هم جدا افتاده بودم  و منم نمی‌تونستم مدیریت کنم باعث شد  نمره هممون بیاد پایین . اما ابحیم هم شرایطش مثل من بود اما تونست کنترل کنه 

اما عمومی با ی خانم آروم تر و مودب تر از سال پیش افتاده بودم ( البته من احکام و ... خونده بودم با سوالاتی که بقیه هم میفرستادن آشنا بودم از قبل برای مصالحه سال قبلم هم همینطور ) باعث شد استرسم کمتر بشه 

اما ابحیم با ی خانمی افتاد که بیشتر از پارسالی گیر میداد و همه چیزو ازش پرسیده بود تقریبا ۲ ساعت داشته سوال می رسیده از منم همین مقدار ساعت داشت سوال میپرسید 

من تقریبا تراز مصاحبه نزدیک بود بکشم پایین ( ۷۶۰۰ شدم ) 

ابجیم ۱۰۰۴۲ شد 

اسی مصاحبه سخت بود؟

سختی نداره فقط باید کار کنی . مثلا سوالاتی که بقیه تو روند مصاحبه ازشون پرسیدن رو کار کن  

یا موضوعات بحث و گفتگو رو کار کن  

اگه کار نکنی اونجا گیر میویفتی . سحتت میشه 

برای من سال اول ؛ تخصصی انگار بهشت بود انقدر بهم خوش گذشت و به گروه ما میگفتن بار اولتون هست ؟ ( چون ...

چ عمومی چ گروهی چ سوالای میپرسیدن؟ چطوری رفتار کنم خوب بنظر برسم؟