2777
2789
عنوان

آی وی اف مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 24 پست
چع علائمی داری عزیزم منم روز ۸ هستم فردا میشم ۹

من امروز، روز 9 هستش

هیچ علائمی ندارم🤕

همسرم قبول نمیکنه برام بی بی چک بگیره

میگه فقط روز 14 میریم آزمایش

ان شاءالله برا جفت مون مثبت باشه🌹🥰

دیگه تحمل اینقدر درد و آمپول ندارم 

من امروز، روز 9 هستشهیچ علائمی ندارم🤕همسرم قبول نمیکنه برام بی بی چک بگیرهمیگه فقط روز 14 میریم آزم ...

سلااااام 😍 پس همسفریم باهم عزیزم همسرم‌منم همیتطور میگه یه روش برای نداشتن درد بعد آمپول ۲۰ دقیقه قبل از زدن انپول بذار تو زیر بغلت چنان روان میشه که نگو مال من الان دیگه جاش دردم نمیکنه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم که کار میکنی درد پریودی میاد سراغت ؟ من فقط هنینو دارم دیگه هیجی

اره عزیزم بعدش میترسم میشینم سر جام 😂😂

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

عزیزم منم مثبت شدم🥰

جدی خدارو شکر گلم خیلی خوشحال شدمم چند هفته ای شما گلم چندم انتقال دادی

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

جدی خدارو شکر گلم خیلی خوشحال شدمم چند هفته ای شما گلم چندم انتقال دادی

مرسی عزیزم خدا گل دختر تورم حفظ کنه🥰 دیگه همونطوری به زبونم اومدا انشالله سلامت باشه 😍میشه برام حساب کنی هفتمو ؟ ۳ خرداد انتقال دادم ، پریود آخرمم ۱۸ اردیبهشت بود 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم خدا گل دختر تورم حفظ کنه🥰 دیگه همونطوری به زبونم اومدا انشالله سلامت باشه 😍میشه برام حس ...

عزیزم به تاریخ انتقالت ۱۴روز اضاف کن حالا جهت اطمینان اون سه روز رو حساب نکن ینی شما الان یک ماهتونه یا بهتره بگم چهار هفته و دوسه روز