2777
2789
عنوان

آی وی اف مثبت

574 بازدید | 24 پست

سلام خانما امروزشنبه ۱۰خرداد ۱۴۰۴

همین الان جواب آزمایش دستم اومد روز ۱۴انتقال جنین بلاست 

مثبت شد خدارو شکر 

فقط عدد بتاش اینجوری نوشته ۲۹۹.۸

ینی چی خوبه یا نه؟جنین ۵روزه بودن 

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون جون مبارکه

مرسی عزیز دلم خدا دلتو شاد کنه😍

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

ااای جونم مبارکه عزیزم🥰ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری🌹منم امروز، 7 انتقالم هست نمیدونم چرا روزها ...

مرسی عزیز دلممم 

ان شاالله مثبتی استرس نداشته باشی سمه برات 

اره خیلی سخخخت میگذره خیییلی

مامان شدی دیگهبرای امصام دعا میکنی

به روی دوتا چشمم گلم حتماا♥️😍

آمپول فیلیستگرام زده بودی قبل از انتقال؟؟ مبارک باشه . عدد بتا مهم نیست. مهم اینه که ۴۸ ساعت بعد دوب ...

قبلش پروژسترون و دور نافی 

ااای جونم مبارکه عزیزم🥰ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری🌹منم امروز، 7 انتقالم هست نمیدونم چرا روزها ...

چع علائمی داری عزیزم منم روز ۸ هستم فردا میشم ۹

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40