2777
2789
عنوان

شما هم روز تولدتون دلتون میگیره

151 بازدید | 19 پست

دلم بشدت گرفته

دلم برای دوسپسر سابقم تنگ شده . یکسال و نیمه ک کات کردیم و من هنوز تو فکرشم. کسی ک همه مناسبتا منو یادش بود و بهترین روز رو برام رقم میزد.

اما یسال و نیمه ک هیجکس این مناسبتا برام کاری نمیکنه

کاش انقد خوب نبود ک من همچنان بعد یسالو نیم نتونم فراموشش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

دوس ندارم سنم بره بالا

کاش رو همون ۲۲ بمونه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

تولدت مبارک سحر جون 🥂

سخت نگیر 

زندگی بالا پایین داره 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

من روز تولدم انقدر گریه کردم که خدا میدونه رفتم رو سی و سه پل هق هق میکردم باورت میشه؟روز جمعه هم بو ...

قربون دل تنگ دخترم 🥺❤️🥲😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تولدت مبارک قشنگم برات بهترینا رو ارزو میکنم

همه چی به مرور زمان کم رنگ تره میشه همچنین خاطرات با دوست پسرت سابق

منم هر سال یه حالت غم دارم و قرار ۲۵ روز دیگه غم عالم منو بگیره

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

امسال شوهرم و پسرم برام کیک گرفتن خوشحال شدم و گریه نکردم اما سال های قبل اره گریه میکردم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم