2777
2789
عنوان

بچه سوم

150 بازدید | 22 پست

با در نظر گرفتن اینکه دو تا دختر یک ساله و سه ساله دارم و اینکه توانایی مالی خوبی داریم ( درآمد ماهی ۱۰۰ت) خونه و ماشین هم برای خودمونه .

همسرم با علاقه زیادی که به دخترام داره ،اصرار داره که با روش تعیین جنسیت دو تا پسر هم کاشت کنیم و میگه توانایی برآوردن نیاز هاشو داریم و...

اما من حس میکنم دیگه جون بچه داری نخواهم داشت و اینکه به خاطر تعیین جنسیت دو دلم و حس میکنم تو کار خدا میخواهم دخالت کنم  .

نظرتون راجب تفکر من چیع آیا قبول میکردین یا نه؟

همسرم ماشین خودش و من رو به نامم زده و روی دوست داشتن و وفاداریش شکی ندارم .

فقط از آینده و داشتن چهار تا بچه میترسم 

حس میکنم قراره خجالت بکشم بابتش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فکر می‌کنی کارت درسته خجالت نداره این یک بحثیع بین شما و همسرت و مطلقا به هیچکس ربطی نداره

بعد اینکه دختر دوممو دنیا اوردم همه اطرافیانم سرزنشم میکردن برای همین حس میکنم بازم قراره تکرار شه 

خجالت برای چی عزیزم مگه خلاف شرع میخوای انجام بدی ، من سومی رو باردارم اتفاق مثل شما دوتا دخترم دارم ، ولی با بخش تعیین جنسیتش مخالفم، من میگم مصلحت خدا هرچی هست همون خیر زندگی ادمه ،پسر یا دختر فرقی نداره اگه سالم و صالح نباشه روزگار ادم رو خراب نیکنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بعد اینکه دختر دوممو دنیا اوردم همه اطرافیانم سرزنشم میکردن برای همین حس میکنم بازم قراره تکرار شه

شما نمیتونی هیچوقت همه رو از خودت راضی نگه داری کاری که خودتو و همسرت دوست دارین و انجام بده 

مگه دیگران خرجشو میدن ک حق نظر میدی 

برا اینکه میگی تو کار خدا دخالت کردنه اگ خدا نخاد نمیشه ممکنه ای وی اف کنی اما مثبت نشه پس الکی شک ب دلت نده

خجالت برای چی عزیزم مگه خلاف شرع میخوای انجام بدی ، من سومی رو باردارم اتفاق مثل شما دوتا دخترم دارم ...

انشالله به سلامتی و دل خوش 

شما چقدر فاصله انداختید بین بارداری هاتون

تو راهیت دختره یا پسر عزیزم

والا هنوز دقیق نمیدونم ،ان تی و  انومالی گفتن پسره، سونو ۲۳ هفته گفت پاهاش بسته اس گمونم دختره هنوز خبر ندارم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ممنونم نگرشم رو عوض کردین 🙏🙏

منم خیلی سرزنش شدم بخاطر بارداریم چون پسرم کوچیکه و دقیقا روز تولد دوسالگیش دخترم بدنیا میاد ولی شوهرم قاطعانه جلو همه واستاد گفت ب شما ربطی نداره هرموقع دستمون جلو شما دراز شد نظر بدید هرچند دخترم خدا خاسته بوده و ما اصن بچه نمخاستیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز