2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
انشالله به سلامتی و دل خوش شما چقدر فاصله انداختید بین بارداری هاتون

فدات عزیزم ، زایمان اول و دوم ۳و ۱۰ ماه فاصله ،این بارداری با بارداری قبلیم میشه ان شاالله ۵ سال و ۱۰ ماه ،این بار دیر باردار شدم حدودا ۲ سال تو اقدام بودم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم ، زایمان اول و دوم ۳و ۱۰ ماه فاصله ،این بارداری با بارداری قبلیم میشه ان شاالله ۵ سال و ۱ ...

ای جان 

من دو سال فاصله دادم و الان همسرم میگه باز هم با فاصله دو سال بچه بیاریم و به خاطر سن کمم حس میکنم نمیتونم یا میترسم 

ای جان من دو سال فاصله دادم و الان همسرم میگه باز هم با فاصله دو سال بچه بیاریم و به خاطر سن کمم حس ...

اول از لحاظ روحی اماده بشو بعد بیار بعدی رو ، چند سالته عزیزم

اگ توانایی، اعصاب رو دارین چرا ک ن ..از نظر خودم خیلی سخته شاید شما میتونید

برای بچه دومم کمکی گرفتیم چون واقعا سخت بود ولی الان که یکسالش شده دوماه کمکی نمیاد و تنها ام با بچه ها 

باهم بازی میکنن و زیاد ازیت نمیکنن

25 سالمه

ای جانم خدا حفظت کنه ان شالله ، ببین ممکنم هست مثل من یکم طول بکشه تا باردار بشی ها ،ولی اگر دوست دارید بچه های بیشتری داشته باشید تا جوونی وبنیه ات قوی تره بیار ، من دیگه زوارم در رفته انگار😆

2790
2778
2791
2779
2792