2777
2789
عنوان

ازدواج

283 بازدید | 24 پست

به نام خدای ما🌝❤️‍🩹

بچه ها من قبلا به ازدواج فکر میکردم ولی واقعا از وقتی اومدم توی سایت اصلا نمیتونم حتی به ازدواج فکرم کنم فکر میکنم با ازدواج زندگی آدم تموم میشه عین مرگ تدریجی واقعا بعضی از تاپیک هارو میخونم خیلی دردناکه ؛ الان به شدت از ازدواج حالم به هم میخوره نمی‌دونم چیکار کنم🥲💔

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خوبه ک اگ سنت کمه خوشحالم برات 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب عزیزم هیچ کس از حوشی هاش نمی گه همیشه وقتی ناراحتن می یان اینجا درد دل کنن...وگرنه انتخابت خوب باشه ازدواج خوبی خواهی داشت..می گن قبل ازدواج چشماتو خوب باز کن و بعدش ببند..یعنی یه کمی گذشت هم تو زندگی لازمه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ازدواج نکنی هم چندان زندگی عالي پیش نمیره مجرد بودنم برای ی دختر سخته و عذابهن بخاطر مالی صرفا حمایت ...

آخه آبجی یک تاپیک های میبینم واقعاً بعضی وقتا غم بزرگی رو حس میکنم مثلا طرف عاشقانه بوده یا حتی سنتی بوده طرفش عالی بوده یهو عوض شده این خیلی آزار دهنده اس💔🥲

ازدواج نکنی هم چندان زندگی عالي پیش نمیره مجرد بودنم برای ی دختر سخته و عذابهن بخاطر مالی صرفا حمایت ...

آخه آبجی یک تاپیک های میبینم واقعاً بعضی وقتا غم بزرگی رو حس میکنم مثلا طرف عاشقانه بوده یا حتی سنتی بوده طرفش عالی بوده یهو عوض شده این خیلی آزار دهنده اس💔🥲

حق داری منم اینطورم همه تاپیک ها یا خیانت یا کتک خوردن از شوهرشون و درگیری و سلیطه بازی خانواده شوهر.

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

ازدواج با آدم درستش بهترین تصمیم زندگیه عزیزم..هیچکس خوشیشو جار نمیزنه...اینجا میان واسه درد و دل 

من میگم قشنگ ترین قسمت زندگی هرادمی ازدواجه اگه با شناخت باشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

خوب شما معلومه اصلا نمیدونی که چرا آدمها ازدواج میکنن، صرفا با چند تا تاپیک که شاید اصلا واقعی نباشن به این نتیجه رسیدیم،  ازدواج یعتی مرک، قبلا هم چند تا فیلم هندی دیدی، عاشق ازدواج شدی

خوب عزیزم هیچ کس از حوشی هاش نمی گه همیشه وقتی ناراحتن می یان اینجا درد دل کنن...وگرنه انتخابت خوب ب ...

ازدواج کردن و نکردن هرکدوم مزایا و معایبی داره  بعد اینکه همه ی زندگی‌ها بد نیست اغلب زندگیها یسری نکات مثبت داره یسری نکات منفی که میشه نکات منفی و کمو بیش نادیدش گرفت و باهاش ساخت واز زندگی مشترک لذت برد البته اگه راه حلی برای ازبین بردن نکات منفیش نیست در کل ازدواج متوسط رو به خوب از مجردی بهتره تحقیقات زمان اشناییت کافی مشاوره می‌تونه کمک کننده باشه  

حق داری منم اینطورم همه تاپیک ها یا خیانت یا کتک خوردن از شوهرشون و درگیری و سلیطه بازی خانواده شوهر ...

واقعا بعضی ها خیلی زندگی دردناکی دارن و اینکه احساس ناراحتی میکنم کلا میگم تا آخر مجرد بمونم وای دخالت مادر شوهر اینا ادمو آزار میده 🥲

ازدواج با آدم درستش بهترین تصمیم زندگیه عزیزم..هیچکس خوشیشو جار نمیزنه...اینجا میان واسه درد و دل من ...

آبجی واقعا میترسم ؛ مثلا خیلیا با شناخت رفتن سر زندگی یهویی طرف عوض شده 🥲💔