بچه ها من قبلا به ازدواج فکر میکردم ولی واقعا از وقتی اومدم توی سایت اصلا نمیتونم حتی به ازدواج فکرم کنم فکر میکنم با ازدواج زندگی آدم تموم میشه عین مرگ تدریجی واقعا بعضی از تاپیک هارو میخونم خیلی دردناکه ؛ الان به شدت از ازدواج حالم به هم میخوره نمیدونم چیکار کنم🥲💔
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب عزیزم هیچ کس از حوشی هاش نمی گه همیشه وقتی ناراحتن می یان اینجا درد دل کنن...وگرنه انتخابت خوب باشه ازدواج خوبی خواهی داشت..می گن قبل ازدواج چشماتو خوب باز کن و بعدش ببند..یعنی یه کمی گذشت هم تو زندگی لازمه..
ازدواج نکنی هم چندان زندگی عالي پیش نمیره مجرد بودنم برای ی دختر سخته و عذابهن بخاطر مالی صرفا حمایت ...
آخه آبجی یک تاپیک های میبینم واقعاً بعضی وقتا غم بزرگی رو حس میکنم مثلا طرف عاشقانه بوده یا حتی سنتی بوده طرفش عالی بوده یهو عوض شده این خیلی آزار دهنده اس💔🥲
ازدواج نکنی هم چندان زندگی عالي پیش نمیره مجرد بودنم برای ی دختر سخته و عذابهن بخاطر مالی صرفا حمایت ...
آخه آبجی یک تاپیک های میبینم واقعاً بعضی وقتا غم بزرگی رو حس میکنم مثلا طرف عاشقانه بوده یا حتی سنتی بوده طرفش عالی بوده یهو عوض شده این خیلی آزار دهنده اس💔🥲
خوب شما معلومه اصلا نمیدونی که چرا آدمها ازدواج میکنن، صرفا با چند تا تاپیک که شاید اصلا واقعی نباشن به این نتیجه رسیدیم، ازدواج یعتی مرک، قبلا هم چند تا فیلم هندی دیدی، عاشق ازدواج شدی
خوب عزیزم هیچ کس از حوشی هاش نمی گه همیشه وقتی ناراحتن می یان اینجا درد دل کنن...وگرنه انتخابت خوب ب ...
ازدواج کردن و نکردن هرکدوم مزایا و معایبی داره بعد اینکه همه ی زندگیها بد نیست اغلب زندگیها یسری نکات مثبت داره یسری نکات منفی که میشه نکات منفی و کمو بیش نادیدش گرفت و باهاش ساخت واز زندگی مشترک لذت برد البته اگه راه حلی برای ازبین بردن نکات منفیش نیست در کل ازدواج متوسط رو به خوب از مجردی بهتره تحقیقات زمان اشناییت کافی مشاوره میتونه کمک کننده باشه