2777
2789
عنوان

مبل جهازم😍🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 33 پست

مبارکه عزیزم خیلی خوشگله😍❤انشالله به سلامتی استفاده کنید کلی جشن وشادی برگزار کنید باهاشون😍❤یه شال مبل سبز هم بگیر خوب میشه😁

چند خریدی مبل هارو من اون زمان قیمت میکردم اینا رو قبمت 80 تومن بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂اره واقعامن مامانم خیلی اصرار کرد خونه رو قرمز کنم کلا ولی من عاشق خنثی به خصوص سفید و کرمم

منم مینیمال پسندم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
🤣🤣افرین منم خونه با رنگ کرم استخوانی و طوسی میپسندم یه حالت شیک طوره

اره بعد خونه که تمیز میشه😂اصلا یه جون به جونات اضافه میشه😂البته الان هربار میرم پذیرایی از جونام کم میشه غروب باید برم تمیز کنم😂

مبارکه عزیزم خیلی خوشگله😍❤انشالله به سلامتی استفاده کنید کلی جشن وشادی برگزار کنید باهاشون😍❤یه شال ...

مبل ۷ نفره باجلومبلی و ۲تا عسلی ۱۷۰ 

از شهرک صنعتی چهاردانگه 

میزغذاخوری هم نمیگیرم اشمزخونم جزیرس خونمم نمیخوام پررربشه اثاث

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

مبل ۷ نفره باجلومبلی و ۲تا عسلی ۱۷۰ از شهرک صنعتی چهاردانگه میزغذاخوری هم نمیگیرم اشمزخونم جزیرس خون ...

عووو چقدر گرون شده از پارسال😑😂ما پارسال مبل های خودمون گرفتیم 80 بدون میزجلو مبلی

با میز جلو مبلی و میزناهار خوری 4 نفره شد حدودا 100 یا 110 دقیقشو یادم نیست

پنج شش ماه پیش رفتم پرسیدم گفت مبلامون شده 110

چخبره واقعا😑

مبارکتون باشه عزیزدلم

اینم فرشمه

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

مبلت رو ندیدم ولی فرشت خیلییی قشنگه مبارکت باشه و الهی شاد باشی همیشه تو اون خونه😍😘❤️

ممنون عزیزم ❤️

مبلات رو میذاری دوباره