2821
2789
عنوان

مبل جهازم😍🫠

1476 بازدید | 33 پست

دوستان دقیقاااااا طبق سلیقمه و خیلی دوسشون دارم😁

دکور خونمم کلا کرم و سبز هست 

کابینتامم سبزخیلی خیلی ملایمه.

فرشم سلطان آباد قرمزو سبزه 

مبلامو یه رنگ کرم گرفتم حتی کوسنش رو 

دورنگ اصلاااااا نمیپسندم

چوبش هم دقیقا رنگ عکسه.

پارچشم همینطور...پتینه ترک کرم روشن 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجوری خونه خیلی حالت خنثی داره. کمی جیغ قاطیش کن.

فرشمون جیغه😅

خونمونم بزرگ نیست ۸۳ فکر کنم

یا۷۷

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

قشنگه عزیزم مبارکه 

یه شال مبل هم بگیر حتما

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اینجوری خونه خیلی حالت خنثی داره. کمی جیغ قاطیش کن.

ارامش تو اون خونه برقراره از نظر من

تازه ایشون تو خونش سبز و قرمز داره

خونه من سراسر سفید و چوبه 

یکم توی فرشم ابی کار شده

اصلا لذت میبرم در خونه باز میشه😂

خوشبخت ترین شی گلم چندسالته شوهرت چندسالشه؟مبارک باشه عکس بدههه

ممنون عزیزم قسمت عزیزانتون.

من ۲۹ سالمه شوهرم ۳۶ اینا 

ارامش تو اون خونه برقراره از نظر منتازه ایشون تو خونش سبز و قرمز دارهخونه من سراسر سفید و چوبه یکم ت ...

اینجوری که تو‌ گفتی منم خوشم اومد 🤤🤤🤤‌

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ارامش تو اون خونه برقراره از نظر منتازه ایشون تو خونش سبز و قرمز دارهخونه من سراسر سفید و چوبه یکم ت ...

تو چه خونه؟ 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

مبارکه عزیزمممم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز