2777
2789

سلام 

من خونم اشپزخونه اصلی و مطبخ داره 

اشپزخونه اصلیم چون خیلی فضای بزرگی نداره سینک گاز براش نذاشتم 

قسمتی از از مطبخم خیلی واضح از پذیرایی مشخص میشه انگار ک سر همون اشپز خونه اصلیمه ولی یدونه دیوار خیلی کوچیک جداشون کرده 

کابینت هام سفیدن 

خواهرم میگه گاز فر دار بگیر ک کارایشش برات بیشتر با یدونه فر تو کار بزار داخل اشپزخونه اصلیت 

ولی چون مطبخ مشخص میشه دوست نداره گاز فر دار خیلی بدم میاد احساس می کنم قدیمی شده و اشپزخونه رو چیپ می کنه 

گفتم گاز صفحه ای میزارم حالا بین گاز صفحه ای استیل و شیشه ای سفید نمی دونم کدومارو انتخاب کنم گاز سفید ک خیلی به کابینتام میاد توی اینستاگرام هم چند جا دیدم می گفتم اگر کثیف شه راحت تر از استیل و شیشه ای مشکی تمیز میشه 

حالا به نظر شما استیل بگیرم یا صفحه ای سفید 

وسایل برقیمم نمی دونم چه رنگی بگیرم سفید ک خیلی اشپزخونمو خوشکل و یکدست می کنه ولی چند جا دیدم زرد شده بودن البته اونا خیلی وسایل قدیمی بودن 

کسی تجربه ای از وسایل برقی سفید امروزی مارک خوب داره ؟؟؟؟

میشه راهنماییم کنید یخچالو و لباس شویی رو سفید بگیرم یا استیل ♥️

لوازم برقیاتو مشکی بگیر 

بقیه وسایلتم استیل 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر آشپزخونه ت نورگیره 

نور آفتاب میتابه 

استیل بگیر ، نور باعث میشه لوازم سفید زرد شن 

دومین مساله 

کابینت سفید با وسایل استیل بیشتر میاد 

گاز هم استیل بگیر

نظر و سلیقه من بود

به خوشی و سلامتی

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه