بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
نظر شخصی من اینه که توی ایران نمیشه. مگر اینکه بدونین واقعا از هیچ لحاظی هیچ شانسی برای با هم بودن ندارید که اونم خیلی بعیده
صدف دریایی / بسیار نادر / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر میکنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلیها از موقعیتهایی جون سالم به در بردن که هیچوقت تصورش هم نمیکردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همهتون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش میدونه).
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .