2777
2789
دختر تازه از ۱۷۵قد بلند حساب میشه بعد چطور اقا از ۱۸۵قد بلند حساب میشه 🤣استاندارداتو عشق است 😂

آیکیو این قد شروع مدلینگ هست تو دنیا واسه زن و مرد، همه جای دنیا هر نژادی به طور متوسط قد خانم ها از آقایون کوتاه تره. واقعا سطحت!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۶۷ وزنمم ۴۲ ولی واقعا اندامم طوریش نیست 😐نمیدونم چرا وزن نمیگیرم پایین تنه و بالا تنه ام خوبه ه ...

اگه خوبی؛ خجالت نداره ک! فقط با اعتماد به نفس بگو!

وای اینقدر دوست داشتم ک متناسب باشم! بعدش هر چی میخورم چاق نشم! آرزومه!

قد ۱۵۷    وزن اولیه ۷۲      وزن هدف ۵۷ کیلو
😂😂نمیدونم واقعا ولی ترازوم درسته با چند تا ترازو دیگم گرفتم همین ۵۹ بودبعد توپرِ توپر هم نیستم😂در ...

با 173 و وزن 59 اسکینی هستی چجور اسم خودتو گذاشتی توپر  با ساعت شنی اگه قدت 167 هم بود باز لاغر محسوب می‌شدید 

ازت ی خاطره مونده فقط😁 ی ۸تا اضافه کنی عالی میشی

همینو بگو😂😂

اره قرص خریدم خودمو ب ۶۰میرسونم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

ب نظر شما با این وزن قدم بدنسازی برام خوبه؟سینه هام کوچیکه ممکنه کوچیک ترم شن😁😐؟

نه سینه رو خیلی کوچیک نمیکنه مگر ورزشکار حرفه ای باشه و ژنتیکی کم باشه سینه

آره بدنسازی عالیه

اگه خوبی؛ خجالت نداره ک! فقط با اعتماد به نفس بگو!وای اینقدر دوست داشتم ک متناسب باشم! بعدش هر چی می ...

من اصلا هر چی یخورم انگار از یجای دیگه تخلیه میشه 😮‍💨

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نیست واقعا من ۱۶۹ هستم بگو حالا با کتونی ۱۷۰ هر وقت میرم بیرون کلی خانم از خودم بلندتر میبینم تازه ژ ...

ن ن اصلا خوب نیست خیلیم بلند باشی هیکلت مردونه میشه ۱۷۰بهترین قده هر پسر و مردی هم این قد و میپسندن حداقل کنار شوهرت راه بری در اینده از اون لندتر نباشی زایع باشه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

با 173 و وزن 59 اسکینی هستی چجور اسم خودتو گذاشتی توپر با ساعت شنی اگه قدت 167 هم بود باز لاغر محسو ...

چی بگم والا

اگه میشد عکس میدادم ببینی 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه سینه رو خیلی کوچیک نمیکنه مگر ورزشکار حرفه ای باشه و ژنتیکی کم باشه سینهآره بدنسازی عالیه

بدنسازی برای تنبلی تخمدان خوبه ؟ یانه ؟ 

بدنسازی بعد چندماه رو عضلات اثر می‌زاره