2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باشگاه بری وزنت مفید باشه خیلی هم خوبه ۱۷۰ حتی قد بلند هم نیست!!!

۱۷۰برای دختر جزو قد بلندا محسوب میشه بیشتر از این خیلی خیطه دیگه 😂

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

من ۱۶۷ وزنمم ۴۲ ولی واقعا اندامم طوریش نیست 😐

نمیدونم چرا وزن نمیگیرم 

پایین تنه و بالا تنه ام خوبه هااا کمرمم کوچولوعه عین باربیام 🥺

ولی وقتی وزنمو میپرسن خجالت میکشم 🥺

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂عاشقتممممم دختررر 😂😂 پهن چیه😂😂استخون بندی بستگی داری و ورزش خب

بابا چی بگم خب🤣🤣🤣🤣 استخون بندیم هم نرماله یهویی نمیدونم چرا با این وزن دنبه دراوردم الکی الکی باشگاهی شدم رف😐🤣🤣

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

۱۷۰برای دختر جزو قد بلندا محسوب میشه بیشتر از این خیلی خیطه دیگه 😂

نیست واقعا من ۱۶۹ هستم بگو حالا با کتونی ۱۷۰ هر وقت میرم بیرون کلی خانم از خودم بلندتر میبینم تازه ژنتیک ایرانی که پت و پهن هم هست کوتاه تر دیده میشه در حالت عادی 

هو ایزیت پاسیبل؟؟؟173 با وزن 59 تو پر؟؟؟😂😂😂😂😂😂

😂😂

نمیدونم واقعا 

ولی ترازوم درسته 

با چند تا ترازو دیگم گرفتم همین ۵۹ بود

بعد توپرِ توپر هم نیستم😂

در تلاشم شیکمم رو اب کنم

این گردالو آب بشه هیکلم مدل ساعت شنی میشه 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...