2777
2789
دختر تازه از ۱۷۵قد بلند حساب میشه بعد چطور اقا از ۱۸۵قد بلند حساب میشه 🤣استاندارداتو عشق است 😂

آیکیو این قد شروع مدلینگ هست تو دنیا واسه زن و مرد، همه جای دنیا هر نژادی به طور متوسط قد خانم ها از آقایون کوتاه تره. واقعا سطحت!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۶۷ وزنمم ۴۲ ولی واقعا اندامم طوریش نیست 😐نمیدونم چرا وزن نمیگیرم پایین تنه و بالا تنه ام خوبه ه ...

اگه خوبی؛ خجالت نداره ک! فقط با اعتماد به نفس بگو!

وای اینقدر دوست داشتم ک متناسب باشم! بعدش هر چی میخورم چاق نشم! آرزومه!

قد ۱۵۷    وزن اولیه ۷۲      وزن هدف ۵۷ کیلو
😂😂نمیدونم واقعا ولی ترازوم درسته با چند تا ترازو دیگم گرفتم همین ۵۹ بودبعد توپرِ توپر هم نیستم😂در ...

با 173 و وزن 59 اسکینی هستی چجور اسم خودتو گذاشتی توپر  با ساعت شنی اگه قدت 167 هم بود باز لاغر محسوب می‌شدید 

ازت ی خاطره مونده فقط😁 ی ۸تا اضافه کنی عالی میشی

همینو بگو😂😂

اره قرص خریدم خودمو ب ۶۰میرسونم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

ب نظر شما با این وزن قدم بدنسازی برام خوبه؟سینه هام کوچیکه ممکنه کوچیک ترم شن😁😐؟

نه سینه رو خیلی کوچیک نمیکنه مگر ورزشکار حرفه ای باشه و ژنتیکی کم باشه سینه

آره بدنسازی عالیه

اگه خوبی؛ خجالت نداره ک! فقط با اعتماد به نفس بگو!وای اینقدر دوست داشتم ک متناسب باشم! بعدش هر چی می ...

من اصلا هر چی یخورم انگار از یجای دیگه تخلیه میشه 😮‍💨

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نیست واقعا من ۱۶۹ هستم بگو حالا با کتونی ۱۷۰ هر وقت میرم بیرون کلی خانم از خودم بلندتر میبینم تازه ژ ...

ن ن اصلا خوب نیست خیلیم بلند باشی هیکلت مردونه میشه ۱۷۰بهترین قده هر پسر و مردی هم این قد و میپسندن حداقل کنار شوهرت راه بری در اینده از اون لندتر نباشی زایع باشه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

با 173 و وزن 59 اسکینی هستی چجور اسم خودتو گذاشتی توپر با ساعت شنی اگه قدت 167 هم بود باز لاغر محسو ...

چی بگم والا

اگه میشد عکس میدادم ببینی 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه سینه رو خیلی کوچیک نمیکنه مگر ورزشکار حرفه ای باشه و ژنتیکی کم باشه سینهآره بدنسازی عالیه

بدنسازی برای تنبلی تخمدان خوبه ؟ یانه ؟ 

بدنسازی بعد چندماه رو عضلات اثر می‌زاره