2777
2789
عنوان

حس من به بچه دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 91 پست
چی بگم اخه ولی بنظر من قلیون ایرادی نداره گرچه میگن ضررش از سیگار بیستره

آره دقیقا ضررش خیلی زیاده 

اینم هفته ای دوسه بار می‌ره بخاطر این بیشتر ناراحتم 😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله ک باب میل شما رفتار کنه تا ی نی نی جیگر برا پسرت بیاری😍

انشالله الهی آمین ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دوسش دارم ولی همش میگم چیو دوس دارم وقتی ندیدمش اصلا باورم نمیشه که تو شکمم بچه هست

اشکال نداره میبینیش و عشقت بهش چند برابر میشه طبیعیه کنجکاو چهره دوست داشتنی کسی باشی ک ببینیش

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ای وااای چقد سختتتتمن دهانه رحمم باز شددلیل شما چیبودچه مدت بعدش باز باردار شدین🥰

من لوپوس و غلظت خون داشتم نمیدونستم

نه هنوز بچه نداررم عزیزم

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

من لوپوس و غلظت خون داشتم نمیدونستمنه هنوز بچه نداررم عزیزم

ای خدا😭واقعا خیلی سخته

خدا به دلت صبر بده الهی

چند وقت گذشته عزیزم

دیگه اقدام نکردی

من که یه سال و خورده ای اقدامم

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
ای خدا😭واقعا خیلی سختهخدا به دلت صبر بده الهیچند وقت گذشته عزیزمدیگه اقدام نکردیمن که یه سال و خورد ...

اره عزیزم ولی با کمک خدا اون روزام گذشت

یکسال دقیقا

نه عزیزم اصلا نه حال حوصله دارم نه انگیزه

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

هردو پسرن عزیزم

ای جان خداحفظشون کنه 

منم دوتا دختر دارم و بچه دومم که اومد خیلی خودشو تودل همه جا کرد ولی حواست به بزرگه باشه چون حسودیش میشه سعی کن زیاد به کوچیکه توجه نکنید