2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

...سلام دخترم ۵ ماهشه و شیر خودم را می‌خورد اطرافیان میگند مقدار کمی از غذای خودمون با 

♻️با شروع تغذیه #کمکی از پایان ۶ ماهگی،کودک کم کم با غذاهای مختلف آشنا می شود و تا یک سالگی باید همه انواع غذاها به تدریج  طبق برنامه ریزی غذایی به کودک ارائه شده باشد.✅

👈همچنین از صبحانه های متنوع  در برنامه غذایی استفاده کنید.

♻️غذای #سفره (غذای #خانواده) بعد از یک سالگی داده شود.

سلام آقای دکتر،خدا قوت

غذای #کمکی برای نوزاد را بنظرتون باید از همون شیش ماه شروع کرد یا چهار ماه یا پنج ماه؟؟

قدیمی ها میگن ما از مثلا سه ماهگی دستمونو میزدیم تو غذا دهن نوزاد میذاشتیم برا همین بچه هامون خوش خوراک میشدند

میخاسم نظر و عقیده شما را بدونم

دکتر توکلی متخصص کودکان تا 18 سال:

استاندارد کشوری برای شروع #تغذیه کمکی پایان #شش ماه است. شروع زودتر را باید دکتر ببینه و اگر مشکلی نبود مجوز بدهد.

روش من برای این کار بسته به مورد و بررسیها و معاینات انجام شده

اول #لعاب برنج تا 7تا 10 روز

روز 7 یا 10 تا روز 14 یا 20 #فرنی

هفته سوم یا روز 20 تا 30 فرنی و #حریره بادام هست

سلام آقای دکتر میشه طرز تهیه فرنی واس کودک را بگید باید شل باشه یا سفت؟ آیا فرنی را تا دو روز می شه در #یخچال #نگهداری کرد؟

دکتر توکلی متخصص کودکان تا 18 سال:

سلام برای آگاهی از طرز تهیه فرنی جدول تغذیه دفترچه واکسن بچه تون را ببینید در اوایل غلظت آن کمی بیش از شیر باشد و به تدریج سفتی آن اضافه شود.

👈 #نگهداری غذا:  همچنین هر غذای پخته شده مثل فرنی، حلیم، کتلت، برنج و... را به شرطی که از ظرفی که در آن پخته شده است به ظرف دیگری منتقل نکرده باشید یا قاشق جدیدی در آن نزده باشید، میتوانید حتی 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید. وگرنه تا ۴۸ ساعت  در بیرون هم به شرط رعایت این مورد و گذاشته شدن درب آن پس از پخته شدن می‌توان تا ۶ ساعت بیرون یخچال گذاشت. اینها برای رعایت شرایط استریل هست و جلوگیری از ورود میکروب فاسد کننده غذا. پس در مسافرت‌ها کتلت یا ها غدای دیگری را که می‌خواهید ببرید در راه مصرف کنید. باید به محض پخته شدن دربش را بگذارید و در همان ظرف پخته شده حمل کنید و چند ساعت بعد با خیال راحت مصرف کنید.