2777
2789
عنوان

خیانت و طلاق

112 بازدید | 11 پست

اگر نیازمالی نداشتم طلاق میگرفتم

ب شوهرم میگم بیا وکالت بده که سهم بچمون میدی

هرچی هم بنامم هست میدمت با بچم میرم

گاهی میگه باشه گاهی میگه نه نمیتونم همچیم بدم خپدم چیکارکنم

من واقعا خستم روح و قلبم شکسته فقط بخاطر بچم زندگی میکنم ۲۵سالمه ولی حال روحیم با ادم ۱۰۰ساله که دلش میخاد بمیره فرقی نداره گاهی میگم با بچم خودکشی کنم  یا تصادف کنم تا جفتمون راحت شیم ولی میترسم یکیمون زنده بودیم و نابود بشیم😔اگر بچم نبود قطعا تاحالا خودکشی کرده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر احساس می‌کنی خیلی فشار بهت اومده و نمی‌تونی تحمل کنی، قبل از هر چیزی باید یه قدم به جلو برداری و از کسی کمک بگیری که بهت نزدیک باشه. خودکشی هیچ راه‌حلی نیست. در مورد شرایط مالی و طلاق هم تصمیمات بزرگیه که باید با دقت بگیری. اگر نیاز به مشاوره بیشتر داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من نکات کاربردی رو توی کانال به اشتراک می‌ذارم که می‌تونه بهت کمک کنه. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

واقعا سخته خانم بهتون حق میدم خیانت مث یه زخم میمونه که بعد از مدتی جاش خوب میشه ولی تا آخر عمر درد ...

بدتر از اون اینکه هردفعه با معذرت خواهی و کار کردن بهاد اعتمادتو جلب کنه بازم ولی خیانت کنه

انگاز زخم باز میمونه که هی عمیقتر میشه و بدتر میشه😔

بدتر از اون اینکه هردفعه با معذرت خواهی و کار کردن بهاد اعتمادتو جلب کنه بازم ولی خیانت کنهانگاز زخم ...

عزیزم کسانیکه خیانت میکنند خب حالشون خوب نیست! شاید با هیچ کس هم حال روحیشون خوب نشه...مثل مواد مخدره برای معتادا...زندگی خانوادگیرو میپاشونه قطعا

سلام خوب هستید ؟ 

من یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4