2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دچار اضطرابی و‌ میخای از چیزی فرار کنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چون اینا رو تو مغزت زیاد بهش فک میکنی

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

اگر پولشو دارید بهتره یه گوسفند قربانی کنید . نذری و قربانی فرق داره . نذری رو بین مردم پخش میکنن .‌قربانی رو میتونید فقط خودتون بخورید . گوشتشو بزارید تو یخچال برای خودتون ولی حتما قربانی کنید . پولشو ندارید یه مرغ یا خروس بکشید . 

منم هرچندماه یه خوابو هی تکرارمیبینم😐☹️

گاهی وقتا هم جاهای مختلف😫

یبار دیدم خونمون یجاس ک اپارتمان تقریبا طبقه اخر کلا شیش خونه و یه هلیکوپتر تعادلشو ازدست داده داره سقوط میکنه میاد سمت خونمون😫 عین فیلمای خارجی

چندبارم خاب جنگ دقیقا تو خونه خودمون دیدم هرسری همینارو میبینم بایه نفاوت اونم اینکه ک کاملترشدشو میبینم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

ممکنه نشونه باشه. 

اما قدرت تلقین هم هس

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اگر پولشو دارید بهتره یه گوسفند قربانی کنید . نذری و قربانی فرق داره . نذری رو بین مردم پخش میکنن .‌ ...

خانوم جسارتا عرض میکنم

برای دیدن خواب جنگ کسی گوسفند یا مرغ یا خروس قربانی نمیکنه

قربانی رو معمولا برای اینکه اجنه دست از سر انسان بردارن انجام میدن اونم نه گوسفند بلکه خروس سیاه و میبرن یکجا چال میکنن و به کسی هم نمیدن تا بخوره

که این موارد نیاز به دانش متافیزیک داره و هرکسی نمیتونه بگه برو یک خروس بخر قربونی کن خوب میشی

تازه در مواردی اینکار رو انجام میدن که اون جن خودش اعلام بکنه اگر براش قربونی بکنید میره پی کارش و علت اینکه خروس سیاه قربونی میکنن بخاطر اینه که اجنه از سیاهی و تاریکی و ریختن خون یک خروس سیاه لذت بسیار زیادی میبرن و در قبالش حاضرن به کل بیخیال شما بشن اما از اونطرف از یک خروس سفید به شدت متنفر هستن طوریکه اگر خروس سفید اطرافشون باشه حتی نزدیک نمیشن به اون مکان چون رنگ سفید برای اجنه موجب ازار شدید و ترس میشه

خانوم جسارتا عرض میکنمبرای دیدن خواب جنگ کسی گوسفند یا مرغ یا خروس قربانی نمیکنهقربانی رو معمولا برا ...

قرار نیست که گوشتشو مردم بخورن . مثلا یه نفر که پولشو داره میخواد ۴۰ بار بره از قصابی گوشت بخره . یه گوسفند ذبح میکنه گوشتشو میزاره یخچال و هم قربانی داده هم گوشتشو یه جا خرزده و گذاشته تو یخچال . ضرر نکرده و اتفاقا به سودشه . یعنی قربانی دادن برابر با یه هزینه ی اضافه نیست . از این جیب به اون جیبه . خون ریختن برای اجنه نیست . خون و مرگ فلسفه داره و فلسفه ش برمیگرده به قبل از خوردن میوهوممنوعه توسط آدم و حوا . خدا بهشون میگه خوردن از میوه ممنوعه گناهه و کفاره ی گناه رو باید با خون و مرگ بپردازید . از عمد نمیگه خون و مرگ خودتون که یه راه فرار موقت داشتهدباشن ولی منظور خون و مرگ انسان بوده . قبل از اخراج آدم و حوا از بهشت یه گوسفند جلوی چشمشون قربانی میکنن کهدحرف خدا زمین نمومه .‌ موقتا یه فرصت جبران بهسون داده میشه . چرا به شهید میگن شهید ؟ چون با خون و مرگ کفاره گناه رو داده و پاک شده و حالا میتونه حضور خدا رو حس کنه . چون خدا رو مشاهده میکنه بهش میگن شهید . البته خیلی دست و پا شکسته و خلاصه گفتم . خیلی فلسفه ی جالبی داره . خون و مرگ رو باید به خدا پرداخت . جادوگرها به جن ها قربانی میدن که این کار نوعی عبادته . کاری رو که فقط برای خدا باید انجام داد برای جن انجام میدن .‌ 

قرار نیست که گوشتشو مردم بخورن . مثلا یه نفر که پولشو داره میخواد ۴۰ بار بره از قصابی گوشت بخره . یه ...

صحبت از میوه ی ممنوعه کردید جواب درستش رو میدم البته قصد جسارت ندارم و اینا همش تبادل اطلاعات هست نه من از شما بیشتر میدونم نه شما از من

در زمان های قدیم انسانها تو مراسم های مذهبی انسان قربانی میکردن 

قوم مایا 

وایکینگ ها و خیلی های دیگه برای خدایان خودشون انسان رو قربانی میکردن

حضرت ابراهیم یک داستان تخیلی راه انداخت تا این بساط رو جمع کنه و با یک چاقوی کند رفت شروع کرد به ریدن سر اسماعیل و یک قوچ هم همراه خودش برده بود

مردم دیدن ابراهیم هرکار میکنه سر اسماعیل قطع نمیشه و یک چاقوی دیگه برداشت که تیز بود و قوچ رو قربانی کرد

به مردم فهموند که بجای قربانی کردن انسان گوسفند قربانی کنید 

اینکه میگن شهید خونش ریخته شده و پاک شده و میره بهشت از پیامبر اسلام روایت هست که یکی از کسانی که همراهش بود داخل جنگ شهید شد و بعد یکروز که از سر قبور رد میشد به همون قبر نگاه کرد 

ازش سوال کردن پیامبر به چی نگاه میکنی؟؟پیامبر پاسخ داد این کسی که همراه ما بود و بخاطر ما شهید شد در عذاب هست براش دعا کنید

سوال کردن شهید شده که عذاب چی؟؟پیامبر پاسخ داد با اهل خانوادش درست رفتار نمیکرد 

پس فکر نکنید هرکس توی جنگ کشته میشه و شهید میشه عملا دیگه بهشت رو تسخیر کرده و هیچ سوال و جوابی نداره

اگر غیر این بود شب تاسوعا امام حسین به افرادش نمیگفت هرکس بدهی به کسی داره وارد این جنگ نشه و بره پی کارش چون شهید هم بشی از این خبرا نیست بری بهشت 

حالا اینا پاسخ های دینی بود 

حتی تو اسلام گفته شده جنگ مسلمون با مسلمون جنگ برادر با برادر هست و هرکس کشته بشه شهید نیست 

همون جنگ ایران و عراق که هردوطرف مسلمون بودن منتها برای صاف کردن قضیه یکسریا گفتن عراقیا بعثی بودن و کافر در صورتیکه سنی بودن و کافر هم نبودن و عکس صدام حسین داخل حرم امام رضا وجود داره با اینکه اعتقادی هم به امام رضا نداشت