2821
2789
عنوان

شکست عشقی

162 بازدید | 37 پست

خانوما یه پسری بود که همسایمون بود عاشق من بود ولی خانوادم مخالف اونن اونم ادعا داشت که برای همین نیومده خواستگاری بعد الان اون ازدواج کرده و بعدش دوباره بهم پیام داد الان من بهش علاقه مند شدم و اون بهم قول داد ک تنهات نمی‌ذارم و میام خواستگاری الان میگه نمیشه و.... بهانه آورده و میگه فقط چت کنیم ازدواج ما غیر ممکنه منم دوستش دارم از طرفی چند نفر فهمیدن و من آبروم داره میره باهاش ولی اون مثل قبل مصمم نیست از طرفی من نمیتونم با کس دیگه ای ازدواج کنم چون اگه همسرم بفهمه با این حرف زدم طلاقم میده اون اول مصمم بود و گفت تنهات نمی‌ذارم و حالا 

لطفا یه راهی بذارید

خدایا عاشقتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی ازدواج کرده چطور میخواد بیاد خواستگاری؟🤔

اول میگفت جدا میشم الان میگه زنم خودکشی میکنه اول من و خر کرد گفت من و همسرم میلی ب زندگی نداریم

خدایا عاشقتم

چه مظلوم از خیانت حرف میزنی. 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آخه بهش علاقه دارم.از طرفی تو طایفه ما اگه دختری با یه پسری حرف زد یا با همون ازدواج کنه یا اصلا ازد ...

اسی بیشتر از این گندشو در نیار تو طایفه پخش بشه با مرد متاهل حرف میزدی چه حکمی داره؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

2824
2823
2791
2779
2792