خانوما یه پسری بود که همسایمون بود عاشق من بود ولی خانوادم مخالف اونن اونم ادعا داشت که برای همین نیومده خواستگاری بعد الان اون ازدواج کرده و بعدش دوباره بهم پیام داد الان من بهش علاقه مند شدم و اون بهم قول داد ک تنهات نمیذارم و میام خواستگاری الان میگه نمیشه و.... بهانه آورده و میگه فقط چت کنیم ازدواج ما غیر ممکنه منم دوستش دارم از طرفی چند نفر فهمیدن و من آبروم داره میره باهاش ولی اون مثل قبل مصمم نیست از طرفی من نمیتونم با کس دیگه ای ازدواج کنم چون اگه همسرم بفهمه با این حرف زدم طلاقم میده اون اول مصمم بود و گفت تنهات نمیذارم و حالا
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوما برام دعا کنید که حالم خوب شه قوی بشم دیگه بهش پیام ندم و خدا حاجت دلم و بهم بده و دعا کنید خد ...
عزیزم فکر میکنی فقط تو مشکل داری؟ میدونی الان من تو چه حالی هستم؟ کسی که جونمون برا هم در میرفت بخاطر مخالفت خانوادم 6روزه رفته گوشیش هم خاموشه نمیدونم مرده یا زنده ست😭
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
خدا کمکت کنه گلم برای منم دعا کن میگن دعای ما در حق هم قبول میشه ولی اون در حق من نامردی کرد تو که ع ...
اونم بی خداحافظی رفت. دلم داره تیر میکشه چه میدونی چه حالی دارم. خدا بهمون صبر بده