2777
2789
عنوان

کیا ریاضی نهایی نخوندن بیان

75 بازدید | 4 پست

از شانس بد و گند من، دو روز پیش بعد هویت سرما خوردم و بدنم درد و سردرد و.. مجبور شدم دیروز بیمارستان هم برم و سرم بزنم. متأسفانه فقط دو فصل اول رو تونستم تا الان بخونم و همین حالاشم کسلم به شدت و صبح بالا آوردم اما چاره ای جز خوندن نیست. کیا نخوندن یا کم خونده که با هم از ۱۱:۳۰ شروع کنیم

می‌خوام فصل ۳ که بلدم رو بخونم، بعدش فصل ۴ که بلدم و بارم زیاده بخونم و در آخر فصل ۷ که آسونه 

میمونه فصل ۵-۶ که خیلی پر حجم هستن و تا حالا خوب نخوندم و بارم زیادی دارن، ولی چون نیاز هست فیلم آموزشی ببینم بدون شک وقت نمیشه براشون:( 

اگه وقت شد سعی میکنم تا جای ممکن بخونم اگه نشد احتمالا برم نمونه سوالات ریاضی چند سال اخیر رو چند سال از اون فصل ها حل میکنم به امید اینکه شاید از همون تیپ سوال ها اومد. 

البته نمی‌دونم اصلا امروز میتونم به برنامه ام عمل کنم یا نه..! از شانس بد ریاضی هم ضعیف..

...

منم ریاضیم ضعیفه هنوز شروع نکردم چون امیدی ندارم 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشتق بلد باشی 5 رو میتونی بخونی 6 هم ی خورده هندسه تحلیلی 11م بلد باشی راحت یاد میگیری. اگه خواستی فیلم ببینی کرمی فکر میکنم تو دو جلسه درس داده اینا رو که رو دو ایکس ببینی میشه تقریبا 4 ساعت. تا عصر بخون از ساعت 7 اینا فیلم ببین

.