2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نه

74 بازدید | 10 پست

به رلم بگم یا نه

من ی رفیق پسر دارم مجازیه اصلا شهر ما نیست چند ماهه رفیقیم همیشه بهش گفتم تو داداش کوچیک ترمی خودش رل داره رلش منو میشناسه اما رل من رفیقمو نمیدونه میترسم بگم فکر دیگ کنه راجبم وگرنه به خدا قسم نه این رفیقم دست از پا خطا کرده نه من کاری بهش دارم برام مثل داداشمه 

شما بودید چکار می‌کردید میگفتید یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون پسرا حساس رو رفیق پسر کلی اگه نگی هم یه روزی بلخره میفهمه به نظر من ولی اگه بکی هم ممکنه سرد ...

چکار کنم؟ اون رفیقم قرار نیست هیچوقت به من کاری داشته باشه تازه بهش گفتم دوست پسرمو نمیدونم چه کنم

اخه همینجوری بی دلیل؟ رفیقم ک پسره خیلی جاها باهام منطقی صحبت کرده وافعا روم نمیشه

جنس مخالفه. خودتم می‌دونی کشش به جنس مخالف ی جور دیگر. ناگهان به خودت میایی میبینی در عین خیانت به طرفت وارد رابطه دو نفره اون رفیقتم شدی. دیگه پیام نده و پیامهاشو دیر جواب بده یواش یواش تموم میشه 

جنس مخالفه. خودتم می‌دونی کشش به جنس مخالف ی جور دیگر. ناگهان به خودت میایی میبینی در عین خیانت به ط ...

دوس عزیز چی میگی شما من دیوانه وار عاشق رلمم به این رفیقمم میگم داداش دوس دخترش میشناسه منو