2777
2789

زیاد حساس نباشید چند مدت پیش یه مسافرت 6 روزه رفتیم برگشتیم به پلیس راه شهرمون به ترافیک سنگین بود دو تا خانم دانشجو داشتند قدم زنان و با افاده از کنار ماشین ها رد میشدن شوهرم شیشه کشید پایین با صدای بلند گفت خانم ها میاد دو تایی تون کنیز خانمم بشید وای من از خنده غش کردم اون دو تا هم از اون ور گفتم حالا من باهات نبودم چی میگفتی همین

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه گفتی خانمارونگاه میکنم خخخ

نه میگم با اینکه خانمم اما نگاهم به خانم ها میفته آدم که نمیتونه چشمش ببنده

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
من بااینکه کلی مشاوره و سخنرانی گوش میکنم،مطالعه دارم ولی راهی به ذهنم نرسید. میگه همه جور بهش گوشزد ...

اخم كن بهش 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
زیاد حساس نباشید چند مدت پیش یه مسافرت 6 روزه رفتیم برگشتیم به پلیس راه شهرمون به ترافیک سنگین بود د ...

ببخشید ولی کارش بد بوده،متلک پروندن به دخترا زشته،شوهرت کار خودشو کرده ولی به نحوی که تو رو ناراحت نکنه

چجوری نگاه میکنه 

چجوری که نگاه می کنه دیگه زل می زنه مستقیم یه بار بیرون رفته بودیم لم داد تو چمن زل زده بود به خانمه من هی باهاش حرف زدم هواسش پرت شه با دهن کجی جواب می داد که من دیگه باهاش حرف نزنم

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
ببخشید ولی کارش بد بوده،متلک پروندن به دخترا زشته،شوهرت کار خودشو کرده ولی به نحوی که تو رو ناراحت ن ...

من  ازین بدترش بهش شک دارم خدا منو ببخشه میگم شک، این مهم نیست البته جنبه شوخی داشت گفتنش