2777
2789

نگاه کردن با چشم چرونی فرق داره من خودمم یه خانم جلوم بیاد نگاه میکنم چشم چروئی یعنی اینقدر نگاه کنه که طرف مقابل بفهمد

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این زمینه خودمم خیلی خنگم.از بس اون پیشم گفته از مشکلش خودمم حساس شدم رو نگاهای شوهرم.به نظرتون چ ...

سعی کن نذاری پیشت بگه تاثیر منفی میذاره میخوای کمکش کنی بگو برو مشاوره

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
من بااینکه کلی مشاوره و سخنرانی گوش میکنم،مطالعه دارم ولی راهی به ذهنم نرسید. میگه همه جور بهش گوشزد ...

شوهر من هست باور کن هر دفعه باهاش بیرون می رم پشیمون می شم به خودم فحش می دم از اون نگاه‌های لعنتی که به زنا و دخترا می کنه نفرت دارم بعضی وقتا می خواد بزنه رو ترمز واس دخترا انگار یه لحظه یادش می ره من هستم

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
شما آقایی احیانن؟

نه بابا حیف من که آقا باشم   

شوهر من کلا خیلی فضوله،همش میخواد سر از کار همه دربیاره چندبار تصادف کردیم بخاطر اینکه یهو فامبل یا آشناشونو میبینه یا یکی داره میره جایی بررسی میکنه😑 کلا خیلی به همه چی کار داره.

واسه همین واسه نگاهاش توجیه میکنم با فضولی،چون یهو میبینم به یه پیرمرد جوری خیره شده انگار رفته سینما.به نظرتون حساس نشم؟