2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم😭

140 بازدید | 12 پست

چند روز پیش برا اولین بار فکر خودکشی زد به سرم ،باورم نمیشه ،حالم بده ،نا امیدم ،از وقتی وارد دبیرستان شدم اینجوری شدم،افت تحصیلی شدید،دیگه نمیتونم مثل سابق درس بخونم،امتحانامو خراب کردم،الانم فردا امتحان دارم ولی هیچی نخوندم😭

نترس چیزه عادیه

من به خودکشی بارها فکر کردم ولی همیشه منصرف شدم.

تو راهنمایی طبیعیه که درست خوب باشه ولی کسایی که تو دبیرستان درسشون خوبه حتما  کلاسی چیزی میرن یا یه نفر کمکشون میکنه. چون واقعا حجم درسا بالاست افت تحصیلی عادیه نگران نباش

نگو چرا نمیشود؟ حکمتی هست پس پرده نمیدانی تو...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نترس چیزه عادیهمن به خودکشی بارها فکر کردم ولی همیشه منصرف شدم.تو راهنمایی طبیعیه که درست خوب باشه و ...

دبیرستان داره تموم میشه ومن همچنان گند زدم😭

نترس بابا من یازدهمم دوساله دارم گند میزنم برای زبان امروز صبحم فقط امیدم به خداست😂😂❤️❤️

نگو چرا نمیشود؟ حکمتی هست پس پرده نمیدانی تو...!

همه چیز که درس نیست. اینم قبول کن که الان‌ما کلی فوق لیسانس بیکار داریم. و برعکس کسایی که حتی دیپلم هم ندارن و رفتن تو کار آزاد و موفق تر هستن

همه چیز که درس نیست. اینم قبول کن که الان‌ما کلی فوق لیسانس بیکار داریم. و برعکس کسایی که حتی دیپلم ...

دست خودم نیست

حالم بهم میخوره از اینکه قبلا انقد با انگیزه بودم الان ولی عقب کشیدم

دست خودم نیستحالم بهم میخوره از اینکه قبلا انقد با انگیزه بودم الان ولی عقب کشیدم

به نظر من یک چیزی تو رو اذیت میکنه.‌یک چیزی مانع شده که درس نتونی بخونی. اون مانع و بردار