2777
2789
عنوان

کاش بشه شوهرم بمیره

649 بازدید | 28 پست

فقط سوهان عمره منه خسیس بددهن دست بزن داره خیانت میکنه خاکبرسر من عاشق همچین مردی شدم از آخرین خیانتش خیلی چشمام بازتر شد با خودم گفتم آخه تو عاشق چی این شدی خساست و خیانتش باعث شده حالم ازش بهم بخوره یعنی گاهی اوقات انگار ی حییونه جلوم واستاده نه دست نوازش ب سمتم می‌کشه هر بار ک میرم سمتش برا رابطه منو پس میزنه بعد باز خودش میاد یعنی حتی تو رابطه هم باید حرف خودش باشه حالم ازش بهم میخوره امیدوارم اون دنیا جواب بده ک چجوری این دنیای منو خراب کرد جوونیم همه چیزم هنوز امسال میشم ۳۰ساله همه جام درد می‌کنه بس ک جوش میزنم خاکبرسرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر تویی که خیانت کرد پاش موندی 

کسی که خیانت میکنه حیونه باید مثل حیون باش رفتار کرد 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الهی آمین 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بعضی ها همچنین رات ممیگن طلاق بگیر اینگار طرف خودش عقل نداشته که طلاق بگیره منتظر بوده که ما بهش بگیم خوب خواهر من گلم شاید اسی بنده خدا شرایطی نداره که بتونه طلاق بگیره شاید پشتوانه نداره اگه داشت که شوهرش  اینطوری نمی‌کرد بهش  علت هار شدن مردها از سر همین بی کس و پشتوانه بودن من زنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بعضی ها همچنین رات ممیگن طلاق بگیر اینگار طرف خودش عقل نداشته که طلاق بگیره منتظر بوده که ما بهش بگی ...

دقیقا گل گفتی شوهر منم همین گههه حتی بدتر می‌دونه هیچ پشتوانه ای ندارم کسی پشتم نیست هار تر شده مدام هم میکوبع تو صورتم