2777
2789

چطوری بعضیا انقدر با همه رفیقن؟ 

کامنتای مثلا اینستاشونو میبنیی تمومی نداره .. 

دختره ی سال ازم بزرگ تره 

ینی ۱۸ سالشه 

کل مدرسه رفیقشن😂🙂 

اون وقت من فقط با همه سلام علیک دارم... 

جدی کی وقت میکنن؟ 

من شخصیتم میانگرا رو به درونگراس 

ولی انگار بعضیا برون‌گرا روبه رو برونگر ترن😂💔 

کاش واقعن بودم ..نمیدونم چی درسته چی غلط

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میانگرام

دو تا دوست صمیمی دارم بسمه:) 

ادم با ادمای کمتر بپره ولی با آدم واقعی بپره:) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منم درونگرا رو ب غار نشین هستم 😐

😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

اجتماعین دیگه چون روحیشو دارن سعی میکنن واسش وقت پیدا کنن، واسه خودمم سواله ، حتی یه دوست هم ندارم جدیدا

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من تو کلاس حتی با همکلاسی هامم صحبت نمیکردمدرس میخوندم فقط و تقلبی میخاستن بهشون میدادم

والا

من تو دبستان برون‌گرا بودم مدرسمو عوض کردن تو خودم رفتم 

ینی اینجوری بخام توصیف کنم ازون موقع ها انگار آدم ی انرژی داره که با همه حرف میزنه دیگه همه جوره... 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بابا خیلی هاشون صرفا سلام علیکی ان 

الکی قربون صدقه هم میرن 

۲ از همکلاسی های من شاید تو این ۲ سال کلا ۲ ، ۳ بار خارج از مدرسه و تو واتساپ و تل.گرام و … صحبت کرده باشن 

ولی یکجوریییی زیر پست های همدیگه قربون صدقه هم میرن و قلب و بوس میفرستن 🤣 

بیا و ببین 

من دوست های درونگرا خیلی داشتم 

انرژیشون خوبه 

یعنی اینجوری نیست که هر روز با ۲۵ نفر حرف بزنن 

ولی هر دفعه که حرف میزنن انقدر خوب صحبت میکنند و انرژی خوبی دارند تو ذهن طرف میمونه 

در نتیجه اگه پست بذاره،استوری کنه، رندوم ببیننش یه جا میان واکنش نشون میدن بهش 

اجتماعین دیگه چون روحیشو دارن سعی میکنن واسش وقت پیدا کنن، واسه خودمم سواله ، حتی یه دوست هم ندارم ج ...

بستگی به اتفاقات زندگی داره 

من توی دبستان مثلن برون‌گرا بودم از بچگی 

سر یسری اتفاقات رفتم تو خودم... 

روحیمم اونجوری خوب نبود صرفا تایپ شخصیتم اون بود بنظرم 

هعی کاش میشد دوباره اونجوری باشم 

طاقت این شکلی بودن و ندارم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍