2777
2789

وای خدا چرا اینجوری شد اخه روانم بهم ریخت

لطفا بقیشو اسپویل نکنین ندیدم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووهه

مت تمومش کردمم

پایانش خوبه ببین:) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

تا کجاشی؟

اونجا که مشخص شد لاله لال نبود و حمید و شاهینو کشتن انداختن تو چاه مرتیکه میخواست به نگار تجاوز کنه بیشرفففف میگه چن روز بود چشمم دنبالش بود اونم خودشو انداخت تو چاه😭😭😭😭ای خدا رفت پیش رفیقاش سه تا مردد😭

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

قسمت چهارده کدوم بود؟؟

اونجا که مشخص شد لاله لال نبود و حمید و شاهینو کشتن انداختن تو چاه مرتیکه میخواست به نگار تجاوز کنه بیشرفففف میگه چن روز بود چشمم دنبالش بود اونم خودشو انداخت تو چاه😭😭😭😭ای خدا رفت پیش رفیقاش سه تا مردد😭

ووههمت تمومش کردممپایانش خوبه ببین:)

همشون موندن ته چاه واقعا سکانسه از ذهنم نمیره😭😭😭😭😭

اونجا که مشخص شد لاله لال نبود و حمید و شاهینو کشتن انداختن تو چاه مرتیکه میخواست به نگار تجاوز کنه ...

یه دفعه دلم خواست اسپویل کنم بقیش و😈

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اونجا که مشخص شد لاله لال نبود و حمید و شاهینو کشتن انداختن تو چاه مرتیکه میخواست به نگار تجاوز کنه ...

اوه خیلی بده  من خودم اون موقع ک دیدمش تو سفر بودم کل ذهنم اشفته شده بود بنظرم بشین بقیشو ببین

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
شما به اون پایان میگی خوب؟؟؟🥴

اصلا فک نمیکردم اینجوری شه فک میکردم الماسو پیدا میکنن خوش و حرم میرن ازاد شن

تف بهت هانیه اگه دست داشته باشی تو این ماجرا