2777
2789
عنوان

درسته میگن محل نزارید جذبتون میشه

232 بازدید | 15 پست

با یه پسره دارم اشنا میشم قصدش ازدواجه به هم معرفی شدیم

روزای اول آشناییمونه

شبا همش میگفت نمیزارم‌بخوابی نمیخوام‌بری و این حرفا

خوابم خیلی کم شده بود خودشم کم میخوابید

تا ۴ چت میکردیم ۷ میرفت سرکار

منم خیلی داغون شده بودم

دیشب گیرداد تا صبح حرف بزنیم منم خسته بی حال

هرجور شد دررفتم ۲ شب گفتم شب بخیر

بعد اخه حرفای خاصی نمیزنه.. شوخی میکنه میخنده این

اسمش میشه اشنایی؟

برام بی معنیه

حالا امشب قبل ۱۲ گفت باید بخوابم

ناگفته نماند که من تمام روز مشغول بودم نخواستم دردسترس باشم 

فقط دوساعت چت کردیم

الان حس کردم ازم ناراحت شده و خودش داره دورمیشه😕

چون هرشب اصرار داشت بمونیم

وا یعنی چیی

از خوابت بزنی برا یه پسر؟! 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نیست عزیزم آدمی که می خواد بخاطر یک جمله کاملا منطقی تو ازت دور بشه همون بهتر که دوره بشه و کم کم محو بشه این روزا خیلی روزای مهمی هست سعی کن فقط دنبال بدست آوردن اخلاق طرف مقابلت باشی که در نهایت بتونی بهترین تصمیم رو بگیری نه اینکه خدای ناکرده نگران ناراخت شدن یا برخوردن بهش باشی 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

با این حرففف کاملا مخالفم که میگن بی محلی کنی جذبت میشع اخه کدوم ادم عاقلیییییی بهش بی محلی کنی جذبت میشععنعععع 

شاید طرف مقابلتم واقعا امشب خستش بود اگه دیدی فردا شبم زود گفت بخوابم بپرس ازش ناراحته ازت یا نه؟

یکی ب من بی محلی کنه بهش میگم برو واسه لاتهای کوچتون  ادای گنگ هارو دربیار بعدم بلاکش میکنم آدم باید خوش رو و خندان باشه  درعین حال ک مثل چسب دوقلو نچسبه به ادم یا پاپیچ بشا این ادابازی ها چیه

ی مغرور توکلاسمون داشتیم همش غیبتش میکردیم😆

چون خیلی آدم تابلو میشه واسه جلب توجه اینکارو وقتی میکنه

مثلا کت سیاه کوتاه چرم می‌پوشید با کیف مشکی 

باشم حرف میزدی آسمونو نگاه می‌کرد بیشتر شبیه خل و چلا بود😂

عاشق نودلم🍜

این فلسفه محل ندادن نمیدونم ازکجااومدهمتون میگین وقتی طرف قصدازدواج داره محل ندادن یعنی برودنبال کار ...

والا سوالی نمونده همه چیو پرسیدیم الان دست دست میکنه

منم نخواستم براش عادی بشم یا منو دوست دخترش بدونه

دوست دارم رسمی باشه 

شوخی و صمیمیت و بیدارموندن تا نیمه شب برای دوستیه 

نه ما که قصدمون جدیه

والا سوالی نمونده همه چیو پرسیدیم الان دست دست میکنهمنم نخواستم براش عادی بشم یا منو دوست دخترش بدون ...

اگه کامل هموشناختین بگوبیادبرارسمی کردن رابطه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

با این حرففف کاملا مخالفم که میگن بی محلی کنی جذبت میشع اخه کدوم ادم عاقلیییییی بهش بی محلی کنی جذبت ...

والا بخدا مگه آدم مشکل اعصاب داره یکیو محل نزاره تا اونم بیافته دنبالش😐

این روش های بچگانه رو برای شناخت و ازدواج استفاده نکنید که بعداً پشیمون نشید عاقلانه و بالغانه رفتار کنید ضمنا این حرفهای بی محلی کنی و فلان بسیار چیپ هست یعنی چه در زمان شناخت شما باید طرفت رو بشناسی