2777
2789

خانوما بابای بنده خدای من دو ساله به شوهرم کمک میکنه و تو حیاطشون کنار گاو های خودش 

به گاو های شوهر منم رسیدگی میکنه میگه بزار پیشرفت کنین 

بعد دور هم بودیم خونه مادر شوهرم اینا 

مادر شوهرم هعی جلوی ما یکی از فامیلاشون رو می‌گفت که خیلی پولداره بعد می‌گفت اون با پدر زنش شریکه پدر زنش دلیل پولداریشع 

هعی تکرار می‌کرد سه بار گفت 

منم به شوهرم گفتم تو و بابای منم گاوداری بزنین ( میخواستم بفهمونم بابای منم کمک میکنه به ما الان چند ساله گاو مارو نگه میداره کنار گاوای خودش)

بعد پدر شوهرم با مسخرگی گفت نههههه قصابی بزنین 

شوهرم طرف بابای منو گرفت گفت بنده خدا دو سالع کمکم میکنه اینهمه زحمت کشیده‌

مادر شوهرم با مسخرگی حرف رو عوض کرد رو به شوهرش گفت این ( منو می‌گفت) میگه بابای منم قصابی بزنه!!! اصلا یچی‌دیگه گفت اخلاقش اینه حرفو عوض میکنه 

بعد شوهرم گفت بابای زنم انقدر خوبه من بگم قصابی هم بزنه میزنه نه نمیگه به من

منم گفتم بابام خیلی خوبه دو ساله زحمت میکشه کمک می‌کنه 

بابام دلسوزه و سادس

پدر شوهرمم گفت شوخی میکنم

ولی بیشتر از رفتارهای مادر شوهرم و مسخره کردنش بدم اومد

حس میکنم اصلا درست نتونستم جوابش رو بدم 

یچی بگینننن دارم حرص میخورم لعنت به من هر وقت میرم اونجا میام ذهنم آشفته میشه تا یه هفته 

به نظرم، شما خیلی راحت باید با شوهرش حرف می‌زدی و می‌گفتی که این رفتارها رو نمی‌پسندی. اگر همچنان روی اعصابت میره، باید بیشتر روی مرزهای شخصی خودت کار کنی و به کسی اجازه نداری که بی‌احترامی کنه. چیزایی مثل اینو از خودت بپذیر که همش مربوط به دیدگاه و رفتارهای خودشونه، نه شما.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن رها کن تو‌ بحث‌ها شرکت نکن تا اروم باشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مادرشوهرت حرصش گرفته وحسادت داره بهتون حواستوجمع کن ولازم نیست اونابدونن چی شده بی سیاست نباش منم اوایل مثل شمامیخواستم بهشون بفهمونم خونواده ی من محبت دارن به شوهرم وبرعکس اوناهستن باورکن یه مدت یه جوری شده بود شوهرم دشمن خونی خونواده ام شده بوددقیقارفتارای مادرشوهرم مثل مادرشوهرتون بود

گاهی انسانم آرزوست

عزیزم.‌ی مقدار تجربشو داشتم . سعی کنید جلو‌ مادرشوهرت کمتر حرف مسایل کارو اینچیزارو بزنید.‌بعضیا نمیفهمن یا از حسادت یچیزایی میگن. 

منم مادرهمسرم تا حرف ی چیزایی مربوط ب منو خانوادم میشد حرفو عوض میکرد تابلووو.‌بعدها فهمیدم از حسادتو‌حس خودکم بینیشه. الان بعد ده سال فهمیده دیگه زشته بسه خیییییلی کم شده خییییلی

parasoo1989@