2777
2789

سلام شب خوش 

دوستان معنی این ماجرا رو دوست دارم از زبون دیگران بشنوم 

چندین سال پیش یه عمل جراحی داشتم و بیهوش شدم 

دقیقا یادمه بیهوشی هم با یه ماسک تنفسی بیهوش شدم 

در مدتی که بیهوش بودم کلمه (الله) رو میدیدم ! 

در یک فضایی انگار با یک تندیس یا مجسمه مانند بود نوشته بودن( الله ) فقط یه فضا دیدم با کلمه الله داخل اون می‌چرخید 

نظر و تعبیر شما چیه ؟ بعدش هم بهوش اومدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینکه خدا پشت و پناهت اگر کم کاری در نماز روزه داری جبران کن که اول و آخر همه ما الله

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

اتفاقا ب خداوند فکر نمیکردم عملمم آسون بود ، یه کیست خیلی ریز داخل پام بود ک از ظاهرش خوشم نمیومد

بخاطر بیهوشیه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

عوارض بیهوشیع

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

شاید توهم بوده چون اون لحظه به خدا فکر میکردی توسط ناخودآگاه ذهنت ساخته شده

اصلاااااااااااااا باور کن کوچکترین فکری هم به خداوند نکرده بودم 

اون موقع ها خیلی هم مذهبی نبودم ، چندین بار بیهوش شدم آدم هیچی نمی‌فهمه ، بجز همون یک بار