2777
2789
دو بار بی بی زدم قبلنا نمونه زیاد می‌ریختم خط محو میوفتاد نگو خط تبخیر بوده این خط تبخیر؟

احتمال زیاد مثبته اگن زیر سه دقیقه هاله افتاده مثبته

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ماه دوم ینی هفته هفتمت رابطه داشتی رابطه جنسی؟ بعد اگه داشتین چقدر بوده رابطه به قلب جنین صدمه نم ...

نه رابطه معمولی باشه و نرمال مشکلی نیس .من تو پنج هفته داشتم و معذرت میخام شوهرم خودش تخلیه تو کرد..بعدش دل پیچ گرفتم ک نباید مرد داخل تخلیه کنه بعدش تو شرایط عادی موردی نداشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه بعد ۲۴ روز رابطه داشته باشم اونم دوبار به فاصله یه روز درمیون ضرر نداره؟

نه عزیزم ضرر نداره.ولی رابطت ممتد نباشه و پشت سر هم بهتره.اونم با تشخیص دکترت چون بعضی بستگی ب وضغیت جنین یا داشتن بارداری پر خطز از رابطع منع میشن.اگه طبیعی باشه مشکلی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه رابطه معمولی باشه و نرمال مشکلی نیس .من تو پنج هفته داشتم و معذرت میخام شوهرم خودش تخلیه تو کرد.. ...

نه عزیزم راحت باش آخه بعضیا میگن رابطه خطرناکه تا ان تی راستش شوهرم کارش دوره دیر ب دیر میاد نمیشه نه بگه آدم بخاطر اون میگم ضرر نداشته باشه 

نه عزیزم ضرر نداره.ولی رابطت ممتد نباشه و پشت سر هم بهتره.اونم با تشخیص دکترت چون بعضی بستگی ب وضغیت ...

من تنبلی تخمدان داشتم با لتروزول باردار شدم اولین سونوم رفتم قلبش تشکیل شده بود ضربانش عالی بود دکترم گفت رابطه مشکلی نداره ولی خب باز آدم میترسه

نه عزیزم راحت باش آخه بعضیا میگن رابطه خطرناکه تا ان تی راستش شوهرم کارش دوره دیر ب دیر میاد نمیشه ن ...

نه عزیزم مشکلی نیست نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من تنبلی تخمدان داشتم با لتروزول باردار شدم اولین سونوم رفتم قلبش تشکیل شده بود ضربانش عالی بود دکتر ...

نه عزیزم نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...