2777
2789
خدا از دهنت بشنوهدورت بگردم هفته ی اولته؟مشکلی نداشتین برای بارداری

اول هفت ماهم🙈

تنیلی تخمدان دارم عزیزم با داروی محرک بارداردشدم

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه راجب بیبی منم نظر بدین🥲بالایی برای ۱۸ سیکلم و منفی بود پایینی برای ۲۰ سیکلم و من دارم هاله میب ...

خیلی زود زدی چخبره عزیزم

دوتاشم منفیه

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
میشه راجب بیبی منم نظر بدین🥲بالایی برای ۱۸ سیکلم و منفی بود پایینی برای ۲۰ سیکلم و من دارم هاله میب ...

توی دومی هاله میبینم قشنگ بزار پنج روز رد کن بزن من این ماه از بس منفی دیده بودم میگفتم اینم یا منفی میشه یامثبت منفی بشه میرم باز دکتر که خداروشکر مثبت شد بتامد۳۰۰۰ بود قربون خدا برم بعد ۳ سال صلاح دونست بهم داد و بعد دکتر مشکوری که من میگم بهترین دکتره

توی دومی هاله میبینم قشنگ بزار پنج روز رد کن بزن من این ماه از بس منفی دیده بودم میگفتم اینم یا منفی ...

الهی  عزیزدلم ایشالا مبارکت باشه🥹دعا کن منم این ماه مثبت شم انتظار خیلی سخته

۲۴ سیکلم دوباره بیبی زدم ولی منفی شد

اما یه علائم خیلی تو مخه شما اینجوری نبودی؟

من ۱۲ سیکل امپول زدم روزهای ۱۷یا ۱۸ فک کنم وسط رحمم زیر نافم وقتی بلند میشدم با مینشستم ینی وقتی رحم منقبض میشد تیر میکشید که بعد خوب شد این درد

امروز ک ۲۴ سیکلم این درد برگشته و شدیدتره هر تکونی میخورم تیر میکشه

کمردرد پریودم داشتم امروز بنظر شما نشونه بارداریه؟