2777
2789
هیچ فرقه ای در اسلام وجود نداره که از پیروانش همچین چیزی بخواددر مذاهب دیگه چرا هست 

خانم من نظرات شما رو خيلى معقول ديدم واقعا درست گفتيد در مورد اعتياد و.....ولى همچين فرقه هايى وجود داره و دوستان هم نگفتن در اسلام چنين چيزى داريم .و متاسفانه اين فرقه ها از فرقه هاى انحرافى مسلمان ها هم هست ولى كاملا ضد اسلام و خيلى هم خطرناكن.

اخخواهراى من دوستاى عزيز من .گلاى نى نى سايتى عزيز آخه چه عشقى چه اسطوره اى .اى كاش صاحب اون قصه حرف ...

قربون دهنت والا منم چند  روزه دارم همینا رو میگم اخرم که میکن مرده ولش کن من والا بهش کاری نداره اگه داستانش واقعیه خدا رحمتش کنه حرف من اینه چرا واسش غصه میخورید کسی که سر مادرشو بکوبه به دیوار خود شیطان رجیمه بعدش دست درازی نکرد چیه تمام کارهاش ازار جنسی بوده مگه فقط انجام دادنشه هزار مسئله دیگم وجود داره الان که پری تز شوهرش سرد شده حالا میگم فقط اون اوایل کی جوابگوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا آکاهی دارم

هیچکس نمیتونه ادعا کنه کاملا به چیزی آگاهی داره 

از لحاظ عقلی این رد شده اس 

بعدم اگه در حدی بود هرکسی آگاهی داشته باشه از وجودش در نطفه خفه میشد

انقدر انواع فرق تو جهان و ایران زیاده و کارهای مسخره و قوانین مسخره ای دارن آدم خندش میگیره اما بعضی ها با جون و دل اونو پذیرا هستن و متاسفانه پیروان کمی هم ندارن

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
خانم من نظرات شما رو خيلى معقول ديدم واقعا درست گفتيد در مورد اعتياد و.....ولى همچين فرقه هايى وجود ...

بله وجود داره مثلا شیطان پرستی ولی حال و هواش و عوالمش با این چیزهایی که در داستان بود متفاوته ادم هایی که اعتیاد دارن متاسفانه به هر دری میزنن برای انکار و توجیه خودشون و دیگران و اتفاقا ادمهای باهوشی هم هستن واز همه چیم سر درمیارن ایشون دیده که فرقه و این مسائل بهترین سرپوشه برای کارهاش به هر حال دوست نداشته که پیش عشقش خوارو خفیف بشه بی خبر از اینکه رخساره خبرمیدهد از سر ضمیر وقتی پری این اخر رضت رو دید از ظاهرش متوجه حالش نشد چون در توهم عاشقی اون ادم بود نمیگم دوست نداشت پری رو شایدم داشت ولی گرفتار تر از این حرفا بود