2777
2789
عنوان

اونایی که برادر زاده دارن بیان

126 بازدید | 6 پست

داشتنش چه حسیه 

چقد دوسش دارین

اونایی که مادر بچه هارو دوس نداشته باشن علاقه ای به بچه های اونا هم ندارن درسته؟

دو روز دیگه عمه میشم

فقط همین یه داداش دارم و ابجی ندارم ۲۰ سالمه 

بعد ۲۰ سال بچه کوچیک میاد خونمون خیلی خوشحالم

من عاشق برادرزاده ام هستم 

مثل بچه های خودم دوستش دارم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

صد سال یه بار میاد خونه بابات دوستش داری جرات نداری باهاش صميمي بشی ممکنه مادرش فکر کنه میخوای از مادر دورش کنی یا فضولی زندگیش کنی یا هرچیز دیگ 

پس مجبوری با فاصله دوستش داشته باشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم برادرزاده هم خواهرزاده عزیزن برام من هرکدوم مودبتر باشه عزیزتره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نه خواهر زاده هام

نه برادر زاده هام

برام مهم نیستن

در حد معمول دوسشون دارم

الویتم بچه های خودمه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳