2777
2789
عنوان

اونایی که برادر زاده دارن بیان

673 بازدید | 35 پست

داشتنش چه حسیه 

چقد دوسش دارین

اونایی که مادر بچه هارو دوس نداشته باشن علاقه ای به بچه های اونا هم ندارن درسته؟

دو روز دیگه عمه میشم

فقط همین یه داداش دارم و ابجی ندارم ۲۰ سالمه 

بعد ۲۰ سال بچه کوچیک میاد خونمون خیلی خوشحالم

پیشاپیش مبارک باشه عمه خانم.. دعا کنم منم عمه بشم.. منم مثل شما یه داداش دارم فقط

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خودم برادر ندارم اما پسرم عاشق عمشه

جرات داره کسی یه کلمه از عمش بگه،طرف رو میدره😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خیییلی دوستشون دارم

اولین بار که عمه شدم، ۱۱ سالم بود 😁

زن داداشمو هم عین خواهر دوست دارم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من دوتا دارم و الان بزرگ شدن واقعا دوسشون دارممیبینمشون دلم یجوری میشهمخصوصا ک یکیش جوون شده خیلی حا ...

خدا حفظشون کنه براتون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یکی از بهترین حسای دنیاست و منم مثل شما فقط یه داداش دارم 

متاهلم و خودم هم یه بچه ۱۳ساله دارم ولی وقتی بچه داداشم دنیا اومد شد چشم و چراغ خونمون و هممون عاشقشیم و همه کاری براش میکنیم  خیلی حس خوبیه عمه شدن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

عمه های همسرم واقعاعاشقانه همسرم و برادراشو دوس دارن کسی حرات نداره ازشون بگه بعدازفوت همسرم یه سال برای همسرم عزاداری کردن!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن