2777
2789
عنوان

وسواس فکری دارم دوستان

207 بازدید | 26 پست

وسواس فکری دارم نسبت به حرف های دیگران . یک سالی میشه قرص فلوکسامین میخورم اما کامل درمان نشده. حرف ها شدیدا میره تو ذهنم تا از طرف درباره حرف ها کامل توضیح نخوام خیالم راحت نمیشه در روز چندین مورد پیش میاد. اخریش که الان داره اذیتم میکنه رو میگم یک آقایی میخواست صحبت کنه باهام مامانم تو ماشین بهم گفت تو بودم مگه ندیده . چند باز از مامانم توضیح خواستم راجب حرفش آخرم متوجه حرفش نشدم حالا رفته تو ذهنم. مامانم هم حوصله نداره توضیح بده راجب هر حرفیش . ولی تو ذهن من میره. به خواهرم و دوس‌پسرم هم اینجوریم. همش راجب هر حرفشون توضیح میخوام تا کامل متوجه حرفشون بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو دکتر وسواس فکری تشخیص داده وسواس فکری ای دارم که شاید تصورش رو هم نکنید آنقدر عجیب هست فعلا که ...

من هم وسواس فکری دارم برای شما چجوریه ؟

من هم قرص ها تغییر ایجاد نکرده یک ساله فلوکسامین میخورم

من هم وسواس فکری دارم برای شما چجوریه ؟من هم قرص ها تغییر ایجاد نکرده یک ساله فلوکسامین میخورم

من بیشتر از یکساله قرص میخورم البته همش برای وسواس فکری نبود 

من حرف های زشت مدام میاد در ذهنم درباره همه چیز و همیشه هست و معمولا هم خیلی زشت هست یک جور که انگار ذهنم مریضه

خودتون هم مدام دارید برچسب می‌زنید که وسواس فکری دارم

شما حرف مردم براتون مهمه چون آدمها را جدی گرفتی

وقتی بفهمی دنیا جدی نیست ادمهای داخلش هم جدی نیستن و هیچ کسی اونقدر به شما اهمیت نمیده که فکر میکنی بنابراین حرفهاشون هم فاقد اهمیت میشه

باورهای عوض کن کل روانت آروم میگیره

دا

بخاطر وسواس گیراییم هم انگار پایین اومده حساس میشم به حرف ها بابد چندین بار توضیح بخوام

منم ادم وسواسیم اما نیت هارو متوجه میشم 

میدونم پشت این حرکت یا حرف چیه منظور طرف چی بود

خودتون هم مدام دارید برچسب می‌زنید که وسواس فکری دارمشما حرف مردم براتون مهمه چون آدمها را جدی گرفتی ...

مرسی خیلی کامنتت خوب بود برام . اره همش انگار راجب حرف های دیگران باید دوباره بپرسم تا ذهنم آروم بشه . بخاطرش قرص های زیادی میخورم که نه تنها رفع نکرده فقط خوابالو و کسل منو کرده قرص ها.