2777
2789
عنوان

وسواس فکری دارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست
خودتون هم مدام دارید برچسب می‌زنید که وسواس فکری دارمشما حرف مردم براتون مهمه چون آدمها را جدی گرفتی ...

گلم کسی که وسواس فکری داره با چیزایی که شما گفتید متفاوته برای مثال یه شخص به شدت مذهبی کفر گفتن به اهل بیت میاد تو ذهنش و نمیتونه اینو از دهنش  خارج کنه اذیت میشه از طرفی مدام اون کفرا تو سرش پلی میشه و حتی عذاب وجدانم میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم کسی که وسواس فکری داره با چیزایی که شما گفتید متفاوته برای مثال یه شخص به شدت مذهبی کفر گفتن به ...

خب من وسواسم به آدم ها و حرفاشون هست که حتی حرفاشون رو باید ضبط کنم گاهی تا خیالم راحت بشه راجب سوالام 

بعد در کنار روانپزشک رفتین پیش تراپیست؟؟اخه کلا نباید قرصو اینقد طولانی مدت مصرف کرد

نه نرفتم . ولی این هفته به این فکر افتادم برم. از قرص خسته شدم تاثیر نمیکنه جز خواب آلودگی و کسل بودن.

مرسی خیلی کامنتت خوب بود برام . اره همش انگار راجب حرف های دیگران باید دوباره بپرسم تا ذهنم آروم بشه ...

ول کن قطعشون کن قرصها را.

به خدا حرفهای بقیه ارزش ندارن تو خودتو درگیر و مریض کنی

این مردم ما بمیریم فقط چند روز نهایتا ما را یادشون میاد 

بعدش فراموش میشیم 

حالا تو فرصت‌هایی زندگیتا به خاطر این که کی چی گفت منظورش چی بود بخوای بسوزونی 

تو وسواس فکری نداری 

مردم را مهم میدونی و جدی گرفتی 

با دید باز تر به جهان نگاه کن و دیدت را کلی کن بهت قول میدم فکرت هم اصلاح میشه 

گلم کسی که وسواس فکری داره با چیزایی که شما گفتید متفاوته برای مثال یه شخص به شدت مذهبی کفر گفتن به ...

فکر که از بیرون تولید نمیشه 

توسط خودمون تولید میشه کاملا ارادی

ول کن قطعشون کن قرصها را.به خدا حرفهای بقیه ارزش ندارن تو خودتو درگیر و مریض کنیاین مردم ما بمیریم ف ...

پیامات  رو اسکرین شات گرفتم هر روز بخونم یک دنیا ممنون . اره راس میگی بیخود خودم رو درگیر قرص ها کردم کم کم حال ندارم حموم ساده برم با این قرص ها.

پیامات رو اسکرین شات گرفتم هر روز بخونم یک دنیا ممنون . اره راس میگی بیخود خودم رو درگیر قرص ها کرد ...

قطعشون کن عزیزم

زندگی جدید شروع کن. به دست خودته کاملا اختیار داری 

کنترل فکرتون دستت بگیر

حتما موفق میشی