2777
2789

قبول دارید نگار عشق ابدی کاریزماتیکه ؟

یه چیزی جدای از قیافه داره , اون حس غرورش اون اعتماد به نفسش اینکه محکم حرف میزنه .

اینکه تحت تاثیر هیچی قرار نمیگیره و راحت حرفش رو با لحن محکم میزنه .

حالا برنامه رو اصلا ندیدم فقط یه تیکه هایی رو همش تو اکسپلورم میاد میبینم و نمیدونم سودا و زهرا دقیقا چه جورین ، ولی یه جورایی فهمیدم انگار تو حاشیه ن ، ملایمن و اصلا محکم به نظر نمیان .

منم ظاهرم و حرف زدنم محکم نیست 😥 به نظرتون چه جوری ادم میتونه اینقدر پر اعتماد به نفس ، مغرور و با لحن حرف زدن و زبان بدن کاریزماتیک باشه؟

ینی ما باید چی کار کنیم تا اینجوری شیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا رابطه سودا با اون خنگ بازیاش پایدار مونده

نگار ولی ترررر زده

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

والا بیشتر پیک میه

دقیقااا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

چرت و پرته مقطعی باعث میشه بخوای طور دیگه ای باش و در نهایت برمیگزدی به خودت.. سعی کن جدا از این برنامه روی شخصیتت کار کنی 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
ارزش دیدن داره؟ عشق ابدی

اگه بیکاریو سرگرمی میخوای اره 

ولی در کل نه

والا بیشتر پیک میه

من هر تیکه ای  دیدم داره همه رو دیس میکنه .

همه پسرا رو دیس میکنه .

هیچکس راضیش نمیکنه چون خودشو از همه سر تر میدونه .

این غرور خوب نیستا .

ولی ادمای اینجوری مغرور و با لحن محکم بهتر میتونن بقیه رو متقاعد کنن . 

از نظر من این چیزا ذاتیه.

نگار ذاتی نیس

جذب چهرش میشن فقط

بقیشو انگار کتاب خونده باشه و اینا 

والا رابطه سودا با اون خنگ بازیاش پایدار موندهنگار ولی ترررر زده

منم مثه سودا خنگم 😂😂 رابطه مم پایداره ـ

نمیخوام اصلا مثه نگار باشه روابطم 

ولی تو فروش به نظرم یکی مثه لحن حرف زدن نگار بیاد راحت تر میتونه بفروشه تا یکی مثه من یا سودا 😂

اخه کارم فروشه