2777
2789
عنوان

چه جوری مثه نگار کاریزماتیک باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 31 پست
منم مثه سودا خنگم 😂😂 رابطه مم پایداره ـنمیخوام اصلا مثه نگار باشه روابطم ولی تو فروش به نظرم یکی م ...

فروش؟ 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

نگار ذاتی نیسجذب چهرش میشن فقطبقیشو انگار کتاب خونده باشه و اینا

من اصلا برای رابطه و اینا نمیگم 

اینکه لحن حرف زدنش مقتدره 

حس میکنم تو مذاکره ها این لحن مقتدرانه خیلی به ادم کمک کنه 

ولی من لحن حرف زدنم مثه سودا یا زهراست ، محکم نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا برای رابطه و اینا نمیگم اینکه لحن حرف زدنش مقتدره حس میکنم تو مذاکره ها این لحن مقتدرانه خیل ...

خب باید تمرین کنی 

نگار هم انگار کلاس رفته باشه یا دنبال منم منم کردن باشه اینطوریه درواقع 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

فروش؟

اره محصولاتمو میفروشم .

ببین نگار خیلی خوب میرینه به طرف با لحن مقتدر .

کلا لحن حرف زدنش و اکت هاش خیلی مقتدرانه ست .

بقیه ملوس و دخترونه ن و ملیح و لطیف 

ولی نگار قوی و قدرتمند به نظر میاد حرف زدن و حرکاتش

اره محصولاتمو میفروشم .ببین نگار خیلی خوب میرینه به طرف با لحن مقتدر .کلا لحن حرف زدنش و اکت هاش خیل ...

اهاا برای کار پس

اره برای کار قطعا نگار اوکیه

خب باید تمرین کنی نگار هم انگار کلاس رفته باشه یا دنبال منم منم کردن باشه اینطوریه درواقع

اره دقیقاااا .

اما تو فروش دیدم همه ی اونایی که اینجوری خیلیی منم منم میکنن و خودشیفته ن 😂 اینجورین و خیلی موفق ترن .

من از چیزی که هستم راضیم فقط تو فروش میخوام شخصیتم اونجوری شه 😂

اهاا برای کار پساره برای کار قطعا نگار اوکیه

اره کلا از یه جنبه ی دیگه داشتم بررسی میکردم 😂

اصلا نمیدونم چی کارا کرده و با کیا رفته با کیا نرفته فقط یه فرشاد رو از تو ریلزا فهمیدم که باهاش بوده😂

اره دقیقاااا .اما تو فروش دیدم همه ی اونایی که اینجوری خیلیی منم منم میکنن و خودشیفته ن 😂 اینجورین ...

متوجه ام

اره کلا از یه جنبه ی دیگه داشتم بررسی میکردم 😂اصلا نمیدونم چی کارا کرده و با کیا رفته با کیا نرفته ...

اره با فرشاد ب هم زد چون باهمه لاس میزد

ولی کاریزما فقط اعتماد بنفس داشتن نیستچیزیه که خود بخود مجذوبت میکنهو به این مربوط نیست که غرور داشت ...

راست میگی این هست .

ولی در رابطه با جنس مخالف یا توی کار یا هر غریبه ای  به نظرم این غرور و اعتماد به نفس خیلی جوابه .

ینی تو نگاه اول این ادما جذابن ولی بعد که باهاش ارتباط میگیری ممکنه ازش بدت بیاد حتی.

موفقیت ها ، هنر ، زیبایی ، اندام خوب ، لایف استایل خوب هم به نظرم کاریزما ایجاد میکنه 

کلا اونجا هیچکس فکر نکنم کسی دنبال عشق عاشقیه واقعی باشه ولی این دعواهاشون و اینا باحاله 😂

😂😂دقیقااا 

ولی بنظرم ماهرخ از همشون زرنگ تره و  موفق تر 

هول پسره اتفاقا

من چون کامل ندیدم .

ولی یه تیکه ش میگفت .

فرشادم اونجوری که میخوام راضیم نمیکنه به درد نمیخوره 

یه جا دیگه یکی دیگه رو دیدم داشت دیس میکرد 

یه جا گفت من هیچ کس رو انتخاب نمیکنم گزینه ی دیگه نداریم

یه جا هم گفت به من چه که دوس پسراتون از من خوششون میاد ، من اگه از اونا خوشم میومد که نمیذاشتم شما انتخاب کنید .

فکر کردم  خودشو خودشیفته میبینه و از همه ی پسرا و دخترای اونجا خودشو سر تر میدونه .

که البته میگم غرورم چیز خوبی نیست اما اینکه ادم اینقدرر خودشو قبول داشته باشه خب خوبه 

اره خیلی هم خوشگله 😍چهره ی ماهرخ به نظرم از نگار خیلی قشنگتره ولی یه جورایی ماهرخ داش مشتیه و نگار ...

نه اونقدرام داش مشتی نیست ظاهرش اینطوره 

خیلییی مخش پُره 

با میلاد کات کرد